Şimdi Ara

Wii, saman alevi gibi mi olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı analistler, Wii satışlarının saman alevi misali parlak ancak bir anlık ve geçici olduğunu düşünüyor.
    Bazı analistler, Wii satışlarının saman alevi misali parlak ancak bir anlık ve geçici olduğunu düşünüyor. Nintendo Wii'nin satışlarının bu denli yüksek olmasını kimse beklemiyordu ancak bazı analistlere göre bu satışlar her zaman böyle olmayacak. Pazar araştırma şirketi Gartner'ın yaptığı çalışmaya göre Wii satın alan insanların çok az bir kısmı "hardcore" olarak nitelendirilen oyuncu profiline sahip. Wii sahiplerinin büyük bir çoğunluğunun sürekli oyun oynayan insanlar olmadığını bu yüzden bu insanların Wii'ye olan ilgilerinin ne kadar süreceğinin bilinemeyeceği belirtildi.

Gartner'dan Van Baker, Wii sahiplerinin yakın bir zamanda konsola olan ilgilerini kaybettiğini görürse şaşırmayacağını ve Wii'nin bir kaç sene sonra düşük çözünürlük ve yavaş performansıyla çok eski bir teknoloji olarak gözükeceğini düşündüğünü söyledi.

• olurmu ya , daha baba oyunları tam olarak gelmedi bile..
    Super Mario Galaxy, Final Fantasy Crystal Chronicles, Fire Emblem, Metroid Prime 3 vs ile dahada coşar sistem
  • tamam korayg doğru söylüyorsunda genelde o dediğin oyunları o oyun türleriylen yatıp kalkan insanlar tercih edecek diğerleri için bir anlık heveslik oluverecek
  • Tamamen Wii ye karşı bi haber bence Hepimiz gorecegiz ilgi azalcakmı azalmıcakmı.
  • 2010 a kadar hızlı bir şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum. O oyun türlerinin hayranlarıda tahmin etiiğinizden daha fazla. Sonuçta yakın zamanda başka rakibinin çıkmasını bekliyor musunuz ? Şu an ki rakiplerinin durumu ortada. Nintendo oynamayı düşünen kişi zaten onların grafik üstünlüğünü gördü. Buna rağmen aldı ve oynuyor. Asıl rakipleri düşünsün biraz. Sürekli aynı oyunları grafik geliştirip sunuyorlar. Ama Wii yarın obur gün futbol oynamak için farklı bir aparat çıkarır. Başka bir oyun için çok daha farklı bir aparat filan derken satışlar da devam eder bence. Sonuçta cihazda grafikler ne kadar düşük kalırsa kalsın oyunun içine giriyorsunuz ve grafikleri unutuyorsunuz.
  • ama subuti herkes senin gibi düşünmüyor. işte benim için en önemli şey grafik o yüzden wii ile hiç bir zaman yıldızım barışmayacak
  • Ben COD3 ü 360 da bitirdim ama sırf kontrolleri nedeniyle birde Wii de oynayacagım..Çok iyi diyorlar.Grafiği hiç düşünmüyorum şahsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korayg acaba ps3 ü ilk aldığın zamanlar nasıl yorumlar yapacan
    acaba 360 ın yanında ps3 e üvey evlat muamelesi mi yapacan
  • PS3 ün grafik olarak 360 dan artısı yok..Kontrollerinin ise kattığı ekstra bir özellik zaten yok.Haliyle PS3 alıp oynayacagım oyunlarda farklı deneyim yaşamayacağım için önemsemiyorum...

360 ın yanında üvey evlat olur, bu haliyle oyle.Olaki üstün birşeyler gösterdi, 360 da göremediğimiz kalitede grafik sundu , o zaman değerini veririz.Şu anda benim için alınması hiç mantıklı olmayan bir cihazdır..Hem parası hem hali hazırdaki oyunları ile...

Wii de oyle degil, çok farklı oyun deneyimi sunuyor.Golfü gerçekten oynuyormuş gibi hissediyorsun.Farkı o
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

PS3 ün grafik olarak 360 dan artısı yok..Kontrollerinin ise kattığı ekstra bir özellik zaten yok.Haliyle PS3 alıp oynayacagım oyunlarda farklı deneyim yaşamayacağım için önemsemiyorum...

360 ın yanında üvey evlat olur, bu haliyle oyle.Olaki üstün birşeyler gösterdi, 360 da göremediğimiz kalitede grafik sundu , o zaman değerini veririz.Şu anda benim için alınması hiç mantıklı olmayan bir cihazdır..Hem parası hem hali hazırdaki oyunları ile...

Wii de oyle degil, çok farklı oyun deneyimi sunuyor.Golfü gerçekten oynuyormuş gibi hissediyorsun.Farkı o

korayg sende ds de vardı

sen wii ile ds i baglamayı denedin mi?

veya deneyecekmisin?

• DS - PSP satış rakamları der susarım. Anladın sen onu.
  • ds ilk çıktığı zamanda pspyi satışta geçtiğinde böyle denmişti ama hala ds satış rekorlarına devam ediyor bence wiide bu şekilde ileri gider ayrıca wii oyun konusunda bir devrim yarattı bu ister kabul edilsin ister edilmesin bir gerçek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool
    korayg sende ds de vardı

veya deneyecekmisin?

ne türlü baglantı oluyormuş ? İşe yarar birşeymi ? Yoksa ugrasmam
  • wi-fi ile bağlanıyorlar dostum ama ne işe yarıyor bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: magicool
    korayg sende ds de vardı

veya deneyecekmisin?

ne türlü baglantı oluyormuş ? İşe yarar birşeymi ? Yoksa ugrasmam

bildigim kadarıyla ds in ekranını tv gibi kullanıyosun yani wii oyunlarını goruntusunu gorebiliyoasun ne kdar başarılı ve dogru bilemiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: sony555

ama subuti herkes senin gibi düşünmüyor. işte benim için en önemli şey grafik o yüzden wii ile hiç bir zaman yıldızım barışmayacak

benim icinde en onermli sey grafik ti ama wii yi denemeden ölmek istemiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberberkay

quote:

ama subuti herkes senin gibi düşünmüyor. işte benim için en önemli şey grafik o yüzden wii ile hiç bir zaman yıldızım barışmayacak

Sizin yaşınızı bilmiyorum ama grafik olayını çok takanlar genelde yaşı daha küçük ya da oyunlarla daha geç tanışmış kişiler. (burada herhangi bir küçümseme yoktur yanlış anlaşılmasın) Çevremdiklerden gördüğüm kadarıyla benim gibi 15-20 yıldır oyun oynayan kişiler ve daha elle tutulur yenilikler arayan kişiler wii alıyor. E tabi bunun yanında hayatında hiç oyun oynamamış ama görünce dayanamayıp alanlarda var (babam gibi) Mesela babam xbox 360ı gördüğünde hiç ilgisini çekmedi. Atari dedi geçti Sonuç olarak Yine tekrarlıyorum 2010 a kadar yolu var bence.

• hehe dogru diyorsun atari'de grafikmi vardı ? ama zevkli zevkli oynardık
  • Ds icinde boyle deniliyordu ama cıktıgından beri hızını düsürmeden tam tersi daha hızlınarak satıslarına devam ediyor.Wii her kitleye hitap eden bir konsol ayrıca gelicek olan bir cok efsane oyun var onlar cıkmaya basladıgında asıl Wii cosucak simdilik ısınma turları atıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

quote:

Orjinalden alıntı: cyberberkay

quote:

Sizin yaşınızı bilmiyorum ama grafik olayını çok takanlar genelde yaşı daha küçük ya da oyunlarla daha geç tanışmış kişiler. (burada herhangi bir küçümseme yoktur yanlış anlaşılmasın) Çevremdiklerden gördüğüm kadarıyla benim gibi 15-20 yıldır oyun oynayan kişiler ve daha elle tutulur yenilikler arayan kişiler wii alıyor. E tabi bunun yanında hayatında hiç oyun oynamamış ama görünce dayanamayıp alanlarda var (babam gibi) Mesela babam xbox 360ı gördüğünde hiç ilgisini çekmedi. Atari dedi geçti Sonuç olarak Yine tekrarlıyorum 2010 a kadar yolu var bence.

Kesinlikle katılıyorum. 20 seneden beri oyun oynuyorum ve Wii ve DS tamda "artık hep aynı tür oyunlar çıkıyor, tarz aynı sadece grafik kalitesi iyi, baydı artık bunlar beni" dediğim anda hızır gibi yetişti. WiiSports normal kontrollerle pek kimsenin bakmayacağı bir oyun ama o wiimote yokmu wiimote olayı koparıyo işte :) Ve işin en güzeli wiiden beklentisi olmayan oyun yapımcıları şimdi tam gaz wiiye asılıyorlar:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.