Şimdi Ara

Wifi üzerinden arama vs Imei kaydı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
23.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 12 cihazımı bir tandığımın pasaportuna kayıt edip onun adına yeni sim çıkardım. Kendi adıma olan simde şebeke gitmesine rağmen wifi ile sıkıntısız kullanabiliyorum. Tek sıkıntı 2 hat aktif olarak açık olduğunda şebekesi olan hatta çekmemeye başlıyor. İkiside wifi üzerinden çalışıyor. Dışarı çıktığımda vs kendi adıma olan hattı pasif hale getirince diğer hat çalışmaya başlıyor. Bunun da bir çözümü yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Sizin adınızı olan hat uçak modunda vowifi açık durumda olursa sorun olmaması gerekli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tatli45 T kullanıcısına yanıt

Yurtdışı kayıtsız bi cihaz buldum sim kartımı takıp wifi ile arama açtığım zaman cihaz internete bağlı olduğu sürece arama alabilir miyim yani ?

• Ride Or Die kullanıcısına yanıt

telefondan wifi arama özelliğini açarak wifi ağına bağlanarak kullanabilirsin

teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, tekrar bu konuya bir umut gelip çözüm arayacaklar ve kafası karışmış olan arkadaşlar için yazıyorum.

120 günlük süreler bittikten sonra

vowifi vs hangi hat olursa olsun wifi araması da kapanıyor.

Hat kapanır WİFİ Araması üzerinden cebime modem atarım kullanırım hayali olanlar üzgünüm.

• bircan17 B kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz eskiden böyle bir şey yoktu, vowifi de gsm şebekesine erişmiyor ki cihaz nasıl böyle bir şey olabilir

• İmei kapanmadan önce hattınızı aktif olarak kullanırken wifi özelliğini açmanız gerekiyor, sorunsuz kullanmak istiyorsanız turkcell şebekesinde fiziksel sim ile kullanabilirsiniz

YUNUS TATARyoutube
    Uzatma Yapılmayan Tüm İPhone Cihazlarına Ücretsiz Şebeke Yöntemi
    https://www.youtube.com/watch?si=trlqvMj7Fa5-dTX6&v=7YZjP9NJFCs&feature=youtu.be

Volte ayrı bir olay wifi ayrı, ben 2 ayrı kapanan cihazı aktif uçak modunda wifi ağında rahatça kullanabiliyorum,hattım turkcell

• ayrıca birde iphoneniz 13 ve üzeri ise sim kartınızın teki esimli ise bu videoyu izlerseniz +4 ay daha kapanmış cihazları açacaksınız
    bu kıyağımı unutmayın, sağlıklı günler

Özgür AYDINyoutube
    Yurtdışı kapanmış iPhone kullanım süresi uzatma yöntemi. Kimseye ücret ödemeden kendiniz yapın.
    https://www.youtube.com/watch?si=SNGW5sZviL0ftG3V&v=W-QseqNXbJs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 24 Eylül 2023; 13:31:47 >

Bu posta ek olarak da yabancı esimden dolaşımla kapanan imei yi hücresel açık olduğunda kullanabiliyorsun bilgin olsun

Peki:)))))

• iphone cihazımın imei kapandı, wowifi üzerinden turkcell hat ile şebeke alabiliyorum, turkcell wifi yazıyor. Ama turktelekom ile wowifi kullanamıyorum. her şebekenin farklı uygulaması var sanırım.

• curiolus C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de Vodafone var kullanılmıyor. Sanırım trcell en sorunsuzu. Samsung s21 ultra var, birinci sim iptal ikincisi aktif. İptal olanda wowifi çalışmıyor, aktif olanda sorun yok. 13 pro Max'i olan arkadaşım Vodafone kullanıyor, onda sim iptal ama wowifi sorunu yok. Adam taşınabilir modem aldı geziyor. Tam bir muamma kime ne denk gelirse. Açıkçası kimse net bilgi vermemiş sizden bağımsız bir sorum var, çift fiziksel sim 120+120 kullanıyorum. Cihazımda bir de e-sim var, kullanmaya kalksam çalışır mı acaba? Deneyen oldu mu hiç ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zayim334 kullanıcısına yanıt

Çok merak ettim telefon markanız hem fiziksel çift sim kart hem esim. İlginç geldi bana

• osnakli O kullanıcısına yanıt
    Samsung'un kendi sitesinden öğrendim çift sim olduğu doğru, ikinci sim e-sim veya fiziksel olarak tercih ediliyormuş. Toplam iki sim yuvası olarak geçiyor sistemde.

• Evet Hocam 120+120 +e-sim yapılamıyor.

2. sim i baz alıyor e-sim

2 sim kapandıktan sonra e-sim e geçip boşuna bankalarla uğraşmayın. (Simkart değişikliği nedeni ile Bankacılık sistemine girememeniz.)

ama 2. sim kapanmadan 1 hafta önce E-sim e geçerseniz kapanmaz diyorlar.

onun dışında hepsini denedim başarısız. (Hattım Vodafone)

Son hafta geçme olayını şimdi senden duydum, keşke bilgim olsaydı denerdim. Şu an telefon kapandı yılbaşına kısmetse yeniden açılır.

• kapanan imeili telefonda turkcell sim takınca turkcell wifi oluyor, ama turk telekom sim takınca kesinlikle çalışmıyor wifi üzerinden defalarca test ettim. demekki telekom kara liste imei sorgulaması yapıyor ama turkcell yapmıyor. hatta kapanan imeide redteago gibi yerlerden alınan turkey esim bile çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 11 Ekim 2023; 19:55:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.