< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhabalar, Yurtdışındayım ve aşağıdaki testleri yaptım. Telefon :Iphone SE (Telefon TR ye kayıtlı değildir. Yurtdışı hattı takılıdır. Test amaçlı Vodafone hattını taktım) Hat :Vodafone (fiziksel sim) Uçuş Modu :Kapalı Wi-Fi :Açık Hücresel Veri :Kapalı Sonuç (Arama-Aranma) :Arama yapılıyor-Arama geliyor. Sonuç (SMS) :SMS Gelmiyor. ................................................................................................... Uçuş Modu :Kapalı Wi-Fi :Açık Hücresel Veri :Açık Sonuç (Arama-Aranma) :Arama yapılıyor-Arama geliyor. Sonuç (SMS) :SMS Geliyor. TR ye gittiğimde bu telefon kapanma sürecine girecek midir? |
|
|
Peki onun kapanma süresi esim ile eş değerde mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu durumda 120 gün yurtdışı data esim + 120 gün türkiye sim 1 + 120 gün türkiye sim 2 yapılamıyor? wifi calling kullanıldığında (yurtdısı sim + türk sim kartı beraber kullanıldığında) 120 gün saymaya başlıyor wifi üzerinden kullanıyor olsak da! Bu kötü oldu, aklımda bu şekilde bir plan vardı ! |
|