Şimdi Ara

Wifi Trafik Sınırlaması Getirmek İstiyorum (U.S Robotics)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modemimi kullanan 2 kişi var evde bi ben birde kuzenim fakat o girerken benim internetim çok çok yavaşlıyor yapmak istediğim ona 150-200 kb lık bi hız sınırı getirmek ben masaüstü bilgisayarımla modeme kabloyla bağlıyım o wireless ile bağlanıyor modem markam U.S Robotics yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral0nur -- 22 Ekim 2012; 23:08:28 >

• Adaşım elimden 2 farklı USR geçti. Bunlarda makinaya veya istemciye göre hız sınırlaması getirme özelliği yoktu malesef. Seninkinin modeli nedir bilemem ama kısıtlamayı Pc üzerinden Netlimiter tarzı programlarla yap.

Bu arada Usr'dan QoS'u açarsan aynı anda hem ses/görüntü aktarımı varken ve hemde kuzenin normal download yaparken bant verimi konusunda bölüşümü mantıklı hale sokar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ekim 2012; 0:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral0nur

Qos tan kastın quality of service sanırım oda ayarlarda acık fakat add Qos diye bisey buldum onuda nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum

Modemin user manual'inde modele göre web arayüzünden nasıl yapılacağı anlatılmış. 'Add' ile QoS trafik sınıfı ekliyorsun. Misal 9108 için:

http://www.usr.com/support/9108/9108-ug/tutorial4.htm

Senin modeldede benzerdir. Tabi daha önce dediğim gibi, QoS bant sınırlaması yapmaz, lakin aynı anda farklı data trafiğinin etkin tüketimini sağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.