Şimdi Ara

Wifi sifresi isteyen komsuya cevap onerileri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
4
Favori
7.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence uygun bir dille bedava veremeyeceğinizi söyleyin. Olmadı mac adresini bloklamak da iyi bir çözüm. Zamanında bizde ortak paylaşmıştık ama aylık ödemeyi yapmayınca mac bloklama yoluna gitmiştik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona reddedemeyecegi bir teklif sun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yüzsüz insanlar var ya. Ne demek wifi şifresi istemek.
    Adam internetten suç işlese benim üzerime kalacak.

• Profil resmini kullanıyorum sadece. Alakam yoktur kendileriyle.
  • En basit çözüm Wi-Fi ağını gizlemek.
  • İnterneti yoğun kullanıyorum bana ancak yetiyor diyebilirsin

• olum bu ne pişkinlik insanlardaki s.ttr git de ben komşu falan tanımam kusura bakmasın misafir mi bu wifi şifresi istiyor
  • Aynen benim komsum da 1 sene kullandi 3 defa sifre degistirdim geldi istedi yahut cepten aradi yuzum tutmadi sifreyi verdim en sonujda gizli wifi yaptim isteyemedi adam da bir yuz olur ortak olalim da demedi gecen aradim 2 defa sabah 1 aksam 1 acmadi telefonumu cokta tin

• İnternet şifresini veremem maalesef kusura bakmayın . Demeniz yeterlidir , 30 liraya internet var artık az yesinde kendine paket alsın , 3 paket sigara parası .
  • ortak internet kullandıkları adam fetöcü çıkınca öğretmeni açığa almışlar (bana başkası anlattı gerçekse durum vahim)
    bu kadar riske rağmen hala ne desem diye düşünüyorsan
    sen ya çok cesursun yada beynine kan gitmiyor olabilir :)
  • Bu komşu sevdası ilginç bizim millette...
    İstedi vereyim... yahu isteyen kim ? Komşu...!!!
    Baban değil kardeşin değil, zurnanın son deliği..
    Kemm kümmm etmeye gerek yok, kusura bakma veremem diyip geçiştirin...

Bahaneler bulmaya , yalan söylemeye gerek yok.

• Yahu arkadaş erkeğinde korkağı hiç çekilmiyor geldiğinde vermek istemiyorum diyeceksin tıpış tıpış gidecek kimiside ver sonra mac den engelle vs. ne gerek böyle işlere delikanlı gibi söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 15 Kasım 2016; 1:15:50 >
  • Arkadaşlar bizdede modem var 4-5 tanıdığa WiFi şifresini yakınlıktan dolayı istemeye istemeye telefonlarına ben kendim girdim. Bunları Nasıl engelleyebilirim bağlı olduklarını görebiliyorum pc den engellemek için Nasıl bir işlem yapmalıyım yardımcı olur musunuz

• İnsanları salak yerine koyan, kendilerini çok akıllı zanneden tiplerden nefret ediyorum! Benim wi-fi şifremi istemişler gibi sinir oluyorum böyle şeyler okudukça! İnternet parası ver, AKK'yle uğraş, bir de lanet olası komşulara beleş internet sun! Ne güzel iş ya!

"Hayır!" deyin dostum. Gerekirse de ilişkinizi kesin. Bu tipte 1000 dostunuz, 1000 komşunuz olacağına; yalnız başınıza kalın daha iyi.

Kendimden örnek vereyim. Çoğu dersi slayttan işliyoruz ve hocalar genellikle slaytları vermiyor. Ben de gizlice fotoğraflarını çekiyorum slaytların. Geçen sene yine böyle bir dersin hocası, bir sonraki hafta sözlü yapacağını söyledi. Hiçbir dersi kaçırmayan bazı arkadaşlar; sözlü haftası o derse gelmediler. "Ne de olsa SixSixSix çekiyor tüm notları, o kerizden alırız." diye düşündüler. Yanılacaklarını bilmiyorlardı. Dersten sonra gelen WhatsApp mesajlarına, "Bana güvenerek mi gelmediniz?(!) Biz burada sözlüye kaldırılalım, riske girip fotoğraf çekelim; sizler bu işten yırtın, hem de tüm notları alın! Vermiyorum!" şeklinde cevaplar verdim.

Bu forumda sürekli yalnızlıktan şikayet edip duran tiplere de seslenmek istiyorum. O ortamlardan ortamlara akan tipler birbirlerini kullanıyorlar. Hepsi çıkarcı. Onurlu olun, gururlu olun, gerekirse yalnız olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Olmazzzz yap adamada olmazzzz diye bağır

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Hocam ver sifreyi sonra 192.168.1.1 den modemin arayuzune baglan hizini %10 a cek. Hem adamin isi gorulmus olur hem senin hizini etkilemez. Ayrica adama karsi iyilik yaptigin icin elinde koz olur. 2 gun sonra isin duser isini yaptirirsin. Eger yapmazsa da abi o kadar sifreyi verdik bu kadar zamandir bedava kullaniyon bisey istedik onu bile yapmiyon diyip degistirirsin sifreyi veya oyle diyince adam yola gelir. Kaybedecegin bisey olmaz kazanacagin komsun olur

Hızı nasıl düşünüyoruz?
  • Bizimkiler anlayışlı,taşındıkları gibi geldi ortaklaşa kullanabilir miyiz dedi,ben de tabiki dedim verdim şifreyi.Yarı yarıya ödüyoruz şimdi.Zaten pc'leri de yok,işleri güçleri var sadece telefonları için ödüyolar.

• Şu hayatta hayır demeyi öğrenmelisin. Keza ben de öğrenmeliyim benim de büyük bir sıkıntım bu.

• ''kusura bakma''
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

Dostum 70lira fatura oduyorum ben nete.Adam face e gircek,okey oynayacak diye niye paylasiym.3paket sigarayi az icse ortak girebilir.ama sigaradan kesinti yapmiyor.
    @Ben Ressam

tamda bunu diyecektim

sigara içen adama acımam ben

hem kendi kendine acımıyor hem sigaraya para buluyorda başka şeye bulamıyormu?

sigara içen otostopcu çocuklarıda almam arabaya

yada

2. alternatif önüne boş kağıt koy imza atarsa verirsin şifreyi nedenini sorarsa şifreyi vermek boş kağıda imza atmaktan farksızdır de.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.