Şimdi Ara

wifi özelliği olmayan telefondan bluetooth bağlantısı ile android tablete internet sağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
20.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.nokia x2-01 telefonum ve android tabletim var.tablet vestel vp10 yani devletin verdiği tablet.tablet rootlu normal bir tablet gibi.

ev dışında internet lazım oluyor ve wifi bulmam imkansız.ben şöyle yapsam diyorum:

telefonuma net paketi yükleyip interneti bluetooth ile tablete aktarmak istiyorum.nete tabletten girmek istiyorum.sizce böyle bir şey mümkün mü?eğer mümkünse nasıl yapılabilir lütfen yardım?

• quote:

Orijinalden alıntı: the warrior

merhaba arkadaşlar.nokia x2-01 telefonum ve android tabletim var.tablet vestel vp10 yani devletin verdiği tablet.tablet rootlu normal bir tablet gibi.

ev dışında internet lazım oluyor ve wifi bulmam imkansız.ben şöyle yapsam diyorum:

telefonuma net paketi yükleyip interneti bluetooth ile tablete aktarmak istiyorum.nete tabletten girmek istiyorum.sizce böyle bir şey mümkün mü?eğer mümkünse nasıl yapılabilir lütfen yardım?

Mümkün fakat elinde bulunan telefon. İçin geçerli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoşo kullanıcısına yanıt
    program filan atsak olur mu?
  • quote:

program filan atsak olur mu?

Tablet değilde cepneti pcde kullanmak isteseydin olabilir de tablette olması imkansız gibi duruyor

• şoşo kullanıcısına yanıt
    tmm o zaman tek çare telefonu değiştirmek olucak.yine de sağolun

size bir soru daha sormak istiyorum.sorum şu:

sony xperia z1 vs nokia lumia 1020
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    lumia almak için en az 1.5 sene beklemek lazım.çünkü mağazanın gelişmesi lazım.biraz uygulama hastasıyım.
  • quote:

tmm o zaman tek çare telefonu değiştirmek olucak.yine de sağolun

size bir soru daha sormak istiyorum.sorum şu:

sony xperia z1 vs nokia lumia 1020

Dostum bana kalırsa z1 derim Nokia artık bitmiştir nedenini istersen internette araştırarak sonuca varabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.