Şimdi Ara

WİFİ'Lİ HP IPAQ 514 ÇOK TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR. 19-03-2008 TARİHİNDE ALDIĞIM TELEFONU, FELÇLİ OLDUĞUM İÇİN ELLERİMİ KULLANAMADIĞIMDAN DOLAYI İSTEMİYEREKDE OLSA SATIYORUM. TELEFON 0 GİBİDİR. SONRADAN ALDIĞIM TOSHİBA MARKA 2 GB HAFIZA KARTIDA BERABERİNDE VERİLECEKTİR.
    TELEFONU ALDIĞINIZDA 0 TELEFON ALMIŞ GİBİ OLACAKSINIZ. 21 AYLIK GARANTİSİ VE 1 YILLIK KASKOLUDUR.
    TÜM KUTU İÇERİĞİ MEVCUTTUR. ( GARANTİ BELGESİ,FATURA,KULAKLIK )
    İSTEDİĞİM FİYAT 280 YTL

İRTİBAT : PM VEYA MAİL romantik-ask@msn.com

RESİMLER EN KISA ZAMANDA EKLENECEKTİR.

ÖZELLİKLER

HP IPAQ 514 VOICE MESSENGER

IPAQ 514 Voice Messenger TI OMAP 850 200 Mhz
    Yeni iPAQ Voice Messenger ofislerini yanında taşıması gereken yoğun tempolu profesyoneller için kusursuz bir Akıllı telefondur. Cep bilgisayarının gücünü, e-postalarınıza her an ulaşabilmenin rahatlığını ve telefon edip, sms gönderebilme imkanını elde edin. Küçük boyutlu ve çok işlevlidir; sesli komutlar ve kısayollarla kolayca yönetilir ( Ürün Türkçedir )

İşiniz de sizinle gelsin

Ofisinizi yanınızda taşıyın ve alıştığınız Windows Mobile® işletim sistemi ve ofis uygulamaları ile işlerinizi tamamlayın. Bu akıllı telefon kısayol tuşları ile yoldayken de sizin için en önemli görevleri hızlıca ve kolayca bulmanıza yardımcı olur

Fikirlerinizi söyleyin
    Sesinizle pek çok işlem yapın. Telefon, e-posta ve takvim kullanımını kişisel "Sesli Yardımcınız" olan Voice Commander''ı kullanarak gerçekleştirin. Randevularınızın veya e-postalarınızın size okunmasını sağlayın, tuşlara basmadan yanıt verin veya telefon numarası çevirmeden yalnızca sesinizi kullanarak arama yapın

Saatlerce konuşun
    6,5 saate varan konuşma süresi ile yarıda kalan görüşmeler tarihe karışıyor. Siz ofisteyken, iPAQ 514 Akıllı telefon, şirketinizin kablosuz yerel ağı ve PBX telefon sistemi üzerinden VoIP (IP Üzerinden Ses 1) kullanarak kablosuz yayını kaydetmenizi sağlar

Boyutları küçük, özellikleri çok
    Yeni iPAQ 514 Akıllı telefon avucunuza sığar, ancak göründüğünden daha güçlüdür! Mikro SD kart ile genişletilebilirlik her gittiğiniz yere işinizi de götürmenizi sağlar ve kullanışlı Setup Assistant ile birçok iPAQ kolayca yönetilir

Mobil çalışmalarınızı koruyun
    Yeni iPAQ 514 Akıllı telefonu kullanırken bilgilerinizin korunacağından emin olabilirsiniz. Outlook güvenliği, e-postalarınızı ve belgelerinizi güvenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur ve sakladığınız dosyalarınızı, ayarlarınızı ve yüklü uygulamalarınızı korur. Cihazınızı kaybetseniz bile uzaktan önemli verileri silebilirsiniz; böylece kimse bu verilere ulaşamaz

Yüklü işletim sistemi
    Pocket PC için Microsoft Windows Mobile 6.0, Standard Edition, Microsoft® yazılımlarının cep bilgisayarı sürümleri mevcuttur (Outlook, Word® Mobile, Excel® Mobile, PowerPoint® Mobile ve Akıllı Telefonlar için Internet Explorer Mobile)

Önceden kurulu yazılımlar
    İşletim sistemi uygulamaları: Takvim, Kişiler, Görevler, Ses Kaydedici, Notlar, Pocket Internet Explorer, Windows Media Player 10 , Hesap Makinesi, Solitaire, Bubble Breaker, Gelen Kutusu, Dosya Arayıcı, VoIP istemcisi, Bluetooth Yöneticisi, Terminal Servisleri İstemcisi, VPN İstemcisi, Saat, Bellek, Ses Seviyesi Kontrolü. Word, Excel ve Power Point, Microsoft DRM, SIM Toolkit

Genel Özellikleri

Boyutlar 107 x 48.6 x 16.3 mm
    Ağırlık 102 gr
    Şebeke 850/900/1800/1900
    Ajanda Var
    Alarm Var
    Titreşim Var
    Hesap Makinesi Var
    ava Desteği Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri Var
    Ses Kayıt Var
    Sesli Arama Var
    Ortam Sesleri Kayıt Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş (Yüklenebilir)
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Telefon Tipi Bar Tipi

Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi Maksimum 188 saat
    Konuşma Süresi Maksimum 6 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1100 mAh

Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth Var
    Wi-Fi. 802.11 b/g
    Dahili Modem Var
    GPRS Class 10
    GPRS Var
    EDGE Var
    E-mail Desteği Var
    WAP Versiyon 2.0
    PC Senkronizasyonu Var

Kamera Özellikleri
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var

Eğlence
    MP3 Çalma Var
    MMS Var
    Oyun Var + Yüklenebilir

Telefon Hafızası 64MB RAM, 128MB ROM
    Telefon Rehberi Hafızası Telefon Hafızası ile Orantılı
    Arttırılabilir Hafıza Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD

• istek üzerine yorumumu siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 17 Haziran 2008; 19:43:13 >
  • dostum geçmiş olsun. takas var mı acaba...
  • Slm..
    Ben bunu satıyorum...İlgilenrisen takas yapabiliriz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_23554847/mpage_1/key_//tm.htm#24001729
  • Takas yok. Teşekkürler arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.