Bildirim
wifi li çakma iphone alacağım, model önerisi olan?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Git 5800 al ama çakma alma. -
quote:
Orijinalden alıntı: [Fe4R]
Git 5800 al ama çakma alma.
Herkes gibi mi olsun? Sıradan olursun 5800 mı kaldı? -
kesinlikle alma.ben aldım 1 hafta kullandım çekmeceye attım istersen vereyim 180 e -
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
quote:
Herkes gibi mi olsun? Sıradan olursun 5800 mı kaldı?
Ben alsın demiyorum hocam çakma almasın anlamında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam alma.
Git 200ü günübirlik tatile harca doyasıya ye iç yüz eğlen.
Zaten 1 gün sonra lanet edip atacaksın telefonu aynı hesap. En azından rahat bi gün yaşarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: HayatBoş
Bir heves ile wifili çakma iphone almak istiyorum fiyat olarak 200 tl yi geçmesin. Önerisi olan arkadaş var mı?
50 lira bile verme... yazık parana.. -
Hocam sakın alma bak bu kadar insan bunu söylüyor...
@Oziko o çin malı telefonların sar değerleri ne kadar yüksek biliyormusun? Herkes gibi sıradan olmayı tercih ederim. Kanser olmaktansa... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
quote:
Herkes gibi mi olsun? Sıradan olursun 5800 mı kaldı?
Ben alsın demiyorum hocam çakma almasın anlamında.
Hepiniz sıradansınız işte anladık sıradan konuşma böyle bana klişe laflar sökmez sıradan şeyler sökmez.
-
çakma iphone vereceğin parayı bana ver sana laptopumu 2 haftalığına kiralayayım.zaten alacağım çakma iphone'u da 2 hafta kullanacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 29 Ağustos 2011; 23:49:19 > -
ikinci el daha güzel bi telefon alabilirsin bence çakma iphone yerine -
quote:
Orijinalden alıntı: HayatBoş
Bir heves ile wifili çakma iphone almak istiyorum fiyat olarak 200 tl yi geçmesin. Önerisi olan arkadaş var mı?
bak bendekiler böyle bişey.kullanışlı ancak kapanma riski falan var.
Kesinlikle önermiyorum
-
bayağı cevap gelmiş. herkes bu kadar dertli mi bu çakma iphone dan. gg de ve sahibinden de 150 TL civarında sürekli olarak satıyorlar.
Anycool telefonum var 2 seneyi aşkın süredir kullanıyorum. Bataryası bile 1 hafta gidiyor. Şimdi çakma nokia C3- C5 lerin bataryalarını soruyorum 2-3 gün gider diyorlar. Elimde 2 yılı aşkın süredir kullandığım sony ericson k 600 var. bataryası 3 günde bitiyor diye yeni bir telefon almak istedim. anycool telefonu ben kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Asil
ikinci el daha güzel bi telefon alabilirsin bence çakma iphone yerine
elimde 2 tane 2. el telefon var zaten. biri siemens, diğeri sony ericson k600
teknosadan 359 TL ye almıştım. Bir de önceden kayıt olup 25 gün bekledikten sonra alabilmiştim. -
kardeşim kendi tel inin yanına 400 tl ye ipod touch 4 alabilirsin -
Cidden çok kötü oluyor onlar almaya değmez. -
aman sakın haa
Arkadaşım aldı o kadar söyledim alma diye verdi 220 lira aldı dokunmatiği berbat telefonla mesaj filan zaten yazamazsın onları geçtim gelen aramayı zor cevablayabiliyorsun.
arkadaşım 1 gün dayanabildi sonra kardeşine verdi teli o derece berbat -
cihazın donanımsal hiç bir özelliği yok onları geçtim hadi.hiç mi sağlığınız önemli değil hocam sizin Allah aşkına yapmayın üzerine para verseler alma çok ciddi söylüyorum. -
ipod touch al 2. el ya da 0 400tl 2.el 200tl ye daha iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X