Şimdi Ara

Wifi Kırma %50 işe Yarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi Kırıcı %50 kırıyor !
    Merhaba arkadaslar son 2 yıldır piyasadaydı bu program ama bi kaç gün önce sürümü yenilendi ve ücretlendirilildi şimdi daha gelişmiş pin açığından wpa2 wpa\psk wep hepsini kırıyor yeterki pin açık olsun ben apartmanda 5 6 tanesini kırabilidim ve şu an oradan giriyorum
    isteyenlere verebilirim youtubede anlatım yaptım isteyenler yorum atsın link ::

!!! İNDİR BURADAN !!!
    not : program adı dumper
    gerekli toolslar : wincap , jumstart --> Linkte hepsi rarlı halde isteyene anlatım yapabilirim

Wifi Kırma %50 işe Yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycrus Planet -- 16 Nisan 2015; 23:05:28 >

• Oldukça eskidi artık bu program modemlerinde çoğu bu açığı kapattı.

% 50 sini asla kıramazsın. 10 wifi den 1-2 tane ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: compuman

Oldukça eskidi artık bu program modemlerinde çoğu bu açığı kapattı.

% 50 sini asla kıramazsın. 10 wifi den 1-2 tane ancak.

Hahhaha 1 2 ne sakmısınız 1000 tane modemin 1 2 tanesini kirarsa sasarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce %80 inini kırabilirdin fakat şuan %1 anca işe yarıyor.
  • hocam bulunduğum çevrede baya kırdım o yuzden paylastım isteyen denesin zorlayan yok tabi :)
    tp-Link modemlerde hep krıyor
  • Çare MAC Filtresi.
  • Dangerwrestling D kullanıcısına yanıt
    Denemeden yazmışsın laf olsun diye.

Çok denedim. Her 10 wifi hattından 1-2 tanesini kırdı. Yeni modemler üretildikçe bu açık kapatılarak geliyor artık daha da azalıyor ama 1000 de 1 gibi değil asla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lycrus Planet kullanıcısına yanıt
    youtube link varmı ?
  • Tornadoplus T kullanıcısına yanıt
    Hayal aleminde yaşıyorsun sanırım.Bağlı olmadığın ağdan nasıl mac takibi yapıyorsu!

• Önce okumayı Öğreneceksiniz.Geçmeye çalıştığınız bu yoldan yaşım genç olmasına rağmen çok erken geçtim ben.
    Buradaki mantık ağda parola olmadan mac filtreleme yöntemiyle korunma mantığında geçerlidir.
    Yazıyı dikkatlice okumayı becerebilirsen.Gerçi paylaştığınız link çok eski şimdi siz Bir Router a yani modeme hem şifre hem mac filtre konulabildiğinide sanırım bilmiyorsunuz. Onuda Siz bulun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet.cskn -- 20 Nisan 2015; 10:36:00 >
  • Android için işe yarar root gerektirmeyen program. en iyisi de bu zaten. https://www.iosAPKindir.com/androdumpper/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelAlico -- 14 Temmuz 2018; 16:49:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.