Şimdi Ara

WİFİ Draft - N kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzün teknolojisi ile bı takım yeninkler rafları süslemektedir.WİFİ Draft - N destekli modemler gibi konumuzun icerigi belli zaten N destekli modemler tartışılacak tavsiyeler üstünlükler olacak yeni modem alacak arkadaşlara ilk tavsiyem N destekli olmasıdır.Bundan sonraki marka tavisyelerinide kullanıcı ve araştırmacı arkadaşlara bırakıyorum...

• Kablosuz-N ile, ne kadar uzağa giderseniz hız o kadar artar.Kablozuz-G ve -B donanımlarıyla bir şekilde uyumludur, ama kablosuz bağlantının her iki ucu da Kablosuz-N olduğunda Aş Geçidi radyo bandını iki kat daha fazla kullanarak veri akışını dahda da arttırır ve standart kablosuz.G'ye göre 12 kata kadar yüksek ulaşmanızı sağlar.Ama diğer hızı iyileştirme teknolojilerınden farklı olarak, Kablosuz-N, diğer kablosuz aygıtlara kendi en yüksek hızlarından bağlanmaya devam ederken, Kablosuz-N aygıtlar için bu çift hız modunu dinamik olarak etkinleştirilebilir. Kalabalık yerlerde , '' iyi komşu'' modu, Rounter'ın radyo bandının tanımanı işgal etmeden önce bölgedeki diğer kablosuz diğer aygıtları kontrol etmesini sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 19 Ağustos 2008; 14:58:21 >
  • Ele almak ıstediğim ürün.En kötü 130 mbps hızında ağa sahip olabiliyor....

---------------------LINKSYS WAG325N-B 4 PORT 325MBPS WIRELESS-N MODEM -------------------Fiyat : 9 x 26,11 YTL = 235,00 YTL ( teknosa )

Teknik Özellikler:

Turkce Hizli kurulum Cd si
    Vpn Tunelleme
    4 port 10/100 Auto MDı-MDIX Switch,
    Pre-N (802.11b/g desteği) 300 Mbps kablosuz baglanti
    Wireless WMM (Wifi Multimedia)
    Online Oyunlar, Voip cihazlar, mac adres veya Ip adres bazinda Qos ve otomatik ve manuel bandwith tanimlayabilme
    Radius Destegi
    ADSL2+ ile 25Mbps download hızı
    Güçlü SPI güvenlik duvarı, Kablosuz bağlantıda MAC adres filtreleme
    WEP/WPA/WPA2 şifreleme ile güvenli kablosuz bağlantı
    Webadresi, içerik ve servis bloklayabilme
    Vpn geçirme özelliği
    Port Triggering,Port Forwarding,DMZ ve QoS desteği ile paketleri onceliklendirme ve Kazaa ve emule gibi programlar ile internetten daha hızlı veri indirebilme özelliği
    SNMPV1 ve V2 ile uzaktan yönetilebilme
    UPnP ve IGMP Proxy
    Log tutabilme raporlayabilme,Ping test, Modem konfigurasyonun yedegini modemde tutabilmek. Ucretiz yazılım güncelleme.
    3 yıl garanti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 19 Ağustos 2008; 15:10:43 >

• bizim stoklarımızdada n destekli ürünler var
    yarın ürün ve fiyat bilgisi yazarım
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

Kablosuz-N ile, ne kadar uzağa giderseniz hız o kadar artar.Kablozuz-G ve -B donanımlarıyla bir şekilde uyumludur, ama kablosuz bağlantının her iki ucu da Kablosuz-N olduğunda Aş Geçidi radyo bandını iki kat daha fazla kullanarak veri akışını dahda da arttırır ve standart kablosuz.G'ye göre 12 kata kadar yüksek ulaşmanızı sağlar.Ama diğer hızı iyileştirme teknolojilerınden farklı olarak, Kablosuz-N, diğer kablosuz aygıtlara kendi en yüksek hızlarından bağlanmaya devam ederken, Kablosuz-N aygıtlar için bu çift hız modunu dinamik olarak etkinleştirilebilir. Kalabalık yerlerde , '' iyi komşu'' modu, Rounter'ın radyo bandının tanımanı işgal etmeden önce bölgedeki diğer kablosuz diğer aygıtları kontrol etmesini sağlar.

• ben gigabit rj45 portu olan hemde kablosuz-n olan modem arıyorum ama bulamıyorum. öyle bir modem yokmu. bana mı öyle geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ve IP adresi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.