Şimdi Ara

WiFi Analyzer üzerime oyun oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl boyunca belirli cihazların WiFi ile bağlantılarını kaybediyor. Tüm cihazlar evin farklı yerlerinde. Biri bir dizüstü bilgisayar, biri de Roku. Akıllı telefonlarım da var, ancak sınırsız veriye sahibim, bu yüzden genellikle WiFi üzerinde olup olmadığımı ya da eşit etkilenip etkilenmediklerini bilmeme durumlarını takip etmiyorum.
    Bu yüzden, muhtemelen tıkanmış bir sinyal olup olmadığını görmek için WiFi kanalımı kontrol etmeye gidiyorum. Evin kontrolünü ilk kez gezdirdiğimde, 1. kanalın 2.4GHz için en iyi seçim olduğunu ve 144'ün 5GHz için en iyisi olduğunu söylüyor. Bu yüzden değişiklikleri yapıyorum ve tekrar teste gidiyorum. Şimdi Ch 5 ve 36 en iyisi, Ch 1 ve 144 ise sıfır yıldız. O ne lan? Bu yüzden geri döndüm ve yine yaptı. Bu yüzden nasıl bir fark yarattığım hakkında hiçbir fikrim yok. Ne verir? Ayrıca, notta, büyük 3 (1,6,11) 'de açılan birden fazla yönlendirici var, bu yüzden sadece bir Analizörün bir cihazımı alıp kanalın kötü olduğunu söylemek için bir neden olarak kullanmayacağını biliyorum.
    Herhangi bir fikir?whatsapp web whatsapp plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tymal77 -- 14 Ağustos 2019; 22:38:47 >

• 2.4Ghz için en iyi kanal 13 ancak sadece TR'de kullanılıyor... band genişliğini 40mhz yap şifreleme tipi WPA2-PSK olsun... şifrelme AES olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.