Şimdi Ara

WiFi adaptörü kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim WiFi adaptörüm interneti kesiyor ama sadece bilgisayarda. Modemin interneti kesilmiyor yada WiFi adaptörü kesildiği zaman bilgisayar bağlı her hangi başka aygıt gitmiyor yani sadece WiFi adaptörü gitiyor. Başka cihazlarda internet kesilmiyor

DENEDİĞM BAZI YÖNTEMLER
    1.bilgisayara format atmak
    2.modeme format atmak
    3.wifi adaptörünü en son driver kullanmak

Başka bir bilgisayarda sıkıntı yok sadece benim bilgisayarımda sıkıntı oluyor ben ana kartın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum güçle alakası olabilirim bu arada aygıtlarda WiFi adaptörüne güçle ilgi her şeyi yaptım onunla alakalı bir sıkıntı yok

Bende başka bir WiFi adaptörü vardı zamanda onda böyle bir sıkıntı yoktu ama kırıldığı İçin bu ewn-689n aldım ve taktığım gibi bu sıkıntı olmaya başladı
    bu da konuyla ilgili video yardım edenelere şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• vifi adaptörüne aygıt yöneticisinden sağ tıkla özelliklerde windows güç kazancı için bu aygıtı kapatsın gibi bi seçenek olacak kontrol et tik varsa kaldır.
    Biliyorum hocam ben o güçle ilgili şeyler hepsini yaptım ama benim düşünmeme göre bence bilgisayarın power supply mi tam enerji veremiyor yada adaptörüm bozuk bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur interneti olmayan uğur

Biliyorum hocam ben o güçle ilgili şeyler hepsini yaptım ama benim düşünmeme göre bence bilgisayarın power supply mi tam enerji veremiyor yada adaptörüm bozuk bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
    psu yetmese wifi ye etki etmez wifi nin çektiği vat neki 1 watt bile değil.

wifi adaptörünü başka sistemde dene

doğru sürücüyü yüklüyorsundur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur interneti olmayan uğur

Acaba parazitle ilgili bir şey olabilirim bazen 5dk gitmiyor bazen ise 5-10 saniye bir gitiyor ve böyle 10 dk falan sürüyor
    o zaman kapanmaz yavaşlar belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop wifi görmüyor.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uğur interneti olmayan uğur U kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun devam ediyor ama az önce 4 GB bir şey indirdim ve hiç bir sıkıntı olmadı sonra adaptörün yerin değiştirdik ve sonra ayni yere getirdiğim zaman sorun yine başlatı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.