Şimdi Ara

Wifi adaptör önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türk Telekom’un verdiği 5 GHz destekli modem ve 100 Mbps fiber internet kullanıyorum.

Masaüstü bilgisayarımı başka odaya taşıdığım için Wi-Fi adaptörü almam gerekiyor.

Konudaki mesajlarınızı okuduktan sonra AC1200 (5 GHz) Wi-Fi adaptör almaya karar verdim. Bu özelliklerde fiyat/performans açısından önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Ayrıca AC1200 Wi-Fi adaptörlerde antenli ve antensiz modeller arasında ne gibi farklar var? Antensiz olanlar fiyat açısından daha avantajlı görünüyor.

Merhaba Hocam, @sasa_iliç

Aldığınız üründen memnun musunuz?

Saygılarımla..

Merhaba hocam. Aldığımdan bu yana sorun yaşamadım memnunum. 50 mbit internetim var 46-47 mbit hız alabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba

detaylı bir soru,ayrıca biraz yoğunum,gece yarısı gibi sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.

saygılar..........................

merhaba

öncelikle şunu belirteyim,ping sizin için önemli ise kesinlikle ethernet kablo şart, yada powerline kullanmanız gerekir o konuda biraz karışık,ama normal kullanacaksanız tavsiyem fiyatlar çok yakın olduğu için adaptör olmayacak.onun yerine en az 5ghz özelliği olan ac1200 bir repeater alıp oda içinde uygun konumlandırarak çok kısa bir ethernet kablo ile pc bağlamanız yeterlidir.

mediamarkt
    MERCUSYS ME30 Wi-Fi 5 Menzil Genişletici | AC1200 Mbps | Dual-Band | 1×10/100 Ethernet | 2 Harici Anten | Access Point Modu| Kolay Kurulum | Mobil Uygulama Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_mercusys-me30-ac1200-mbps-1-ethernet-port-access-point-modu-easymesh-wi-fi-5-menzil-genisletici-1216551.html

bu ürünü yada aynı özelliklere sahip bir ürün işinizi görür.linkini verdiğim yerden almak zorunda değilsiniz.daha iyi fiyat veren olursa ordan alırsınız.

saygılar.............................................

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.