Şimdi Ara

Wifi adaptör önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

merhaba.doğru bir tercih olmuş.hayırlı olsun.kullanın paylaşım bekliyorum.olumlu yada olumsuz.

saygılar..................................................

Tabii ki hocam. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde deneyimlerimi paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

saygılar.......................

Bugün adaptörü kullanma şansım oldu.

Doğrudan modeme bağlı olarak yaptığım hız testi ( 5ghz )

Wifi adaptör önerisi

Router'dan bağlanarak yaptığım hız testi (5 ghz)

Wifi adaptör önerisi

İnternet hızımız zaten 50 mbit, işimi hız olarak gayet güzel gördü şu an için. Latency değerleri daha az olsa iyiymiş. :) Uzun süre kullanımda kopmalar, donmalar olur mu bakacağım güncelleme yaparım konuda. Yapmam gereken bir ayar var mı bilmiyorum.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

merhaba,50 mb paket kullanıp, 46-47 mbps hızlar gayet güzel,Latency değerleri bu ve banzeri değerler wifi de hiçbir zaman ethernet kalitesini yakalayamaz,fiziki engeller bu ve benzeri sorunların nedenidir.ayrıca ping değeride fena değil.bence herhangi bir sorun olmaz..............hayırlı olsun.

saygılar.......................................

İyi ki antenli modem almışım hocam. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın😊

saygılar..............................

Üründen hala memnun musunuz hocam? Ben de almayı düşünüyorum ama arka odada olduğumdan ping sorunu olur mu diye korkuyorum.

Gayet memnunum hocam bu zamana kadar sorun yaratmadı. Kopma sorunu da yaşamadım. Arada online Left 4 Dead oynuyorum orada da aşırı ping durumu yok.

Çok kör noktada kullanım olacaksa bilemiyorum tabii.

qualcomm atheros ar946x var ondan mı kaynaklı bilmiyorum.( asus n52vw pc modeli)

harici wifi adaptörü gerekiyorsa tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Eger gozler ruhun penceresiyse, keder de kapisidir.Kapali kaldigi surece bilmek ve bilmemek arasindaki barikattir.Ondan uzaklasin ve sonsuza dek kapali kalsin,ama onu acip iceri girdiginizde aci, gercek olur.
  • the_dr kullanıcısına yanıt

merhaba dizüstünden 5ghz ve üstünde bağlandığınızdan emin misiniz.

saygılar...........................................

Merhaba. Özelden yazmıştım buradan tekrar yazıyorum. Evimde Xiomi nin Wifi 1 model extenderini kullanıyorum. Modemde 80 mbps görmeme rağmen extenderda bu hız Max 20 mbps. Upload hızında sorun yok o da 20 mbps civarı. Modem yanında da test ediyorum sonuç aynı. Çekim veya kopma ile ilgili bi sorunum yok ancak download hızım çok yavaş. Modem ayarlarında da birtakım şeyler denedim ama değişen birşey olmadı maalesef. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

merhaba ,hocam wifi den modemden 5ghz den bağlanıyorsanız 80 mbps normal (100mbps hız paketiniz) var sayıyorum.

Xiomi nin Wifi 1 model cihazından bahsetmişsiniz.bu cihaz sadece 2.4 bir cihaz ise düşük hız normal .5ghz özelliği varsa onu kullanın.fark olacaktır.ben bu cihazı araştırdım pek teknik detay bulamadım.yani hız için extenderinde 5 ve üstü ghz olması şart.iki cihazında resmi site bilgilerini paylaşırsanız.yada bilgi verebilirseniz iyi olur.

bu dediklerimi deneyin olmaz ise ben buralardayım.

saygılar.........................................

Modem 5 ghz 92 mbps

Modem 2.4 ghz 80 bmps

Repeater Dowload 20 mbps upload 20 mbps.

Maalesef Xiaomi nin bu Wifi 1 modeliyle ilgili ben de pek döküman bulamadım. Ancak 2.4 Ghz ve 150 mbps desteklediğini düşünüyorum.

merhaba. hocam Xiaomi wifi1 cihazının bana fotoğraflarını at,yada sen ışıklarına bakıp 5ghz desteği var mı onu söyleyeceksin,oda olmadı telefon yada bilgisayardan bu cihaz 5ghz sinyali veriyor mu ona bakacaksın.bunu öğrenmemiz şart.bekliyorum.

2.4 Ghz ve 150 mbps desteklese bile 2.4 wifi bu sadece teorikdir.uygulamada 20-30 u geçmez

saygılar.....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 27 Ekim 2025; 14:11:52 >

Xiaomi 5 ghz olamaz hocam kesinlikle. İlk çıkan repeater ı zaten. Siz şimdi 2.4 ghz repeater 20-30 u geçemez mi diyosunuz. Peki modem 2.4 ghz ten nasıl 80 mbps hız verebiliyor. Repeaterda bu kadar düşmesi normal mi?

Repetar özellikleri ile ilgili şu siteyi buldum:

https://fccid.io/CMIIT-ID-2015DP0922

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 28 Ekim 2025; 9:50:45 >

merhaba,vermiş olduğunuz hızlar hız testi sonucumu download sonucumu,test sonuçları genellikle yanıltıcıdır.bu site açılmıyor.repeater kullandığınıza göre modemden uzak bir yerde kalıyorsunuz,arada duvar kapı oda varsa hız düşer.madem cihaz 2.4 tavsiyem 5ghz ac1200 wifi5 en az bu standartları olan bir cihaz alırsanız sorun biter.yada modemden ethernet ile kablo ile bulunduğunuz yere 2.4 repeateri taşıyacaksınız.seçim sizin.

saygılar........................................

merhaba,hocam durum bilgisi verir misiniz.

saygılar......................

www.mercusys.com
    ME10 | 300 Mbps Wi-Fi Menzil Genişletici - MERCUSYS
    https://www.mercusys.com/tr/product/details/me10

Yada bina girişindeki ankastreyi cozebilirsem gelen interneti diğer odadaki internet çıkışına bagliycam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

merhaba,bu cihaz hiçbir işinizi çözmez.aynı sorun devam eder.alacağınız cihazın en az wifi5-5ghz-ac1200 olması gerekir.

saygılar..........................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 4 Kasım 2025; 8:3:39 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.