Şimdi Ara

Wi-fi ve Bluetooth bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xioami mi8 kullanıyorum. Modemden uzaklaşınca ve Bluetooth kulaklığı bağlayınca wi-fi bağlantısı kopuyor. Bu sorunu miui11 de yaşanıyordum. Fakat internet inanılmaz derecede yavaşlıyordu. Fakat miui 12 ye gümcelledikten sonra artık kulaklık bağlıyken wi-fi bağlantısı da kopuyor. Tekrar bağlanmak için Bluetooth'u kapatmam gerekiyor. İlk ss'de Bluetooth kulaklık bağlı ve sinyal gücü yetersiz yazıyor. Fakat Bluetooth'u kapatınca, ikinci fotoğraftaki gibi sinyal gücü mükemmel yazıyor. İki ss'ide aynı konumda aldım. Bu sorunu iPhone dada yaşıyordum. Fakat artık çekilmez bir hal aldı. Resmen bırakın video izlemeyi, WhatsApptan mesaj bile atamıyorum.

Bunun bir çözümü var mı? Eskiden böyle bir sorun yoktu 7-8 ay öncesine kadar. Sonra birden bire iPhone kullandığım dönemlerde bu sorunu yaşamaya başladım. Şu an aynı sorun devam ediyor. Telefondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama değil. Ne yapmam gerekiyor? Modemde yapmam gereken bir ayar var mıdır? Wi-fi ve Bluetooth bağlantı sorunu Wi-fi ve Bluetooth bağlantı sorunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.