Şimdi Ara

Wi-Fi uzerinden VPN sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum durumlardan oturu VPN kullanmaya baslamistim, fakat eve gelip de iphone um evdeki wireless network e baglaninca VPN deaktif oluyor ve wireless a bagli kaldigim surece acilmiyor.
    Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wi-Fi Üzerinden VPN Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Wi-Fi ile VPN Bağlanmıyor veya Çalışmıyor mu?

Wi-Fi üzerinden VPN bağlantısı sorunları, birçok kullanıcı tarafından karşılaşılan yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. İşte "wifi vpn bağlanmıyor", "vpn wifi ile çalışmıyor", "vpn wifi ile çalışır mı" gibi sorgulara yönelik bazı nedenler ve çözümler:

• Yönlendirici veya Modemin Güvenlik Duvarı: Yönlendirici veya modem, VPN bağlantısını engelleyen bir güvenlik duvarına sahip olabilir. Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et ve VPN trafiğine izin verdiğinden emin ol.

• IP Adresi Çakışmaları: Wi-Fi ağındaki birden fazla cihaz aynı IP adresini kullanıyorsa, VPN bağlantısı sorunlarına neden olabilir. IP adreslerini manuel olarak yapılandırmayı deneyebilir veya yönlendiricini yeniden başlatabilirsin.

• Kötü Wi-Fi Sinyal Gücü: Zayıf Wi-Fi sinyali, VPN bağlantısını yavaşlatabilir veya tamamen engelleyebilir. Sinyal gücünü iyileştirmek için yönlendiriciyi daha merkezi bir konuma taşımayı veya Wi-Fi güçlendirici kullanmayı dene.

• VPN Yazılımı Sorunları: VPN yazılımı güncel değilse veya hatalı yapılandırılmışsa, Wi-Fi üzerinden bağlantı sorunlarına yol açabilir. VPN yazılımını en son sürüme güncelle ve ayarlarını kontrol et.

• Antivirüs veya Güvenlik Duvarı Yazılımı: Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımı, VPN bağlantısını engelleyebilir. VPN trafiğine izin verdiğinden emin olmak için yazılım ayarlarını kontrol et veya VPN'i beyaz listeye al.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra bile Wi-Fi üzerinden VPN sorunu devam ediyorsa, VPN sağlayıcına başvurmanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • LoftHeR kullanıcısına yanıt
    Wifi de DNS i değiştirseniz, sorun olur mu?
  • Ayarlar'dan VPN'nin ayar kısmına gelip kontrol edin. Belki orada bir ayar vardır. Olmuyorsa Onavo yu kurun. Sorunsuz çalışıyor.
  • Aynı sorun bende de var ipad den sorunsuz wifi üzerinden bağlanırken iphone için sadece 3g üzerinden bağlanabiliyor. Kullandığım program tunnelbear.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bn de Hotspot yüklü.
    Evde ki wi-fi de ve 3g de sıkıntı yok fakat AVM gibi ortak kullanım olan wi-fi lerde bağlanamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende onavo kurulu ama baglantida surekli kopma yasaniyor. Her defasinda ayarlardan girip vpn acmam gerekiyor. Herhangi bir ayari falan var mi? Ben surekli bagli kalsin istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wi-fi ile bağlandığınızda direk dns ayarını değiştirerek girin.
    195.46.39.39
    195.46.39.404

wi-fi olmadığında da onavo ile kullanıyorum ben.
    Arada kesintiler olabiliyor ama genel anlamda sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ve IP adresi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.