Şimdi Ara

Wi-Fi'siz GPS Navigasyon Yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Sygic'i indirdim fakat diyorki Wi-Fi gerekli ! E ne anladım ben bu işten. Konum bulmak için illa Wi-Fi olması biraz saçma geldi. Tamam haritaki indiririz baştan herşey hazır olur. GPS den de konumumuzu test eder. Ben arabada nerede bulayım Wi-Fi'yi DATA'yı ?! Örneğin SGH i900 Omnia telefonum var yanında Navking ROUTE 66 Yazılımıyla geldi, program güzel. Yani yolda internete bağlanmadan açıyorum konumumu GPS ile uydulardan buluyor mevcut haritasına aktarıyor olay budur !

iPad'da GPS yok mu ? Varsa sadece GPS ile yönetebileceğim program önerebilirseniz sevinirim. Yani en azından yolda İnternete mecbur etmesin beni. Evde kurayım internetten neyi var yoksa ama yolda GPS ile çalışsın. Malum yarın antalya yolu bekliyor beni.

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Arkadaşlar bugün Sygic'i indirdim fakat diyorki Wi-Fi gerekli ! E ne anladım ben bu işten. Konum bulmak için illa Wi-Fi olması biraz saçma geldi. Tamam haritaki indiririz baştan herşey hazır olur. GPS den de konumumuzu test eder. Ben arabada nerede bulayım Wi-Fi'yi DATA'yı ?! Örneğin SGH i900 Omnia telefonum var yanında Navking ROUTE 66 Yazılımıyla geldi, program güzel. Yani yolda internete bağlanmadan açıyorum konumumu GPS ile uydulardan buluyor mevcut haritasına aktarıyor olay budur !

iPad'da GPS yok mu ? Varsa sadece GPS ile yönetebileceğim program önerebilirseniz sevinirim. Yani en azından yolda İnternete mecbur etmesin beni. Evde kurayım internetten neyi var yoksa ama yolda GPS ile çalışsın. Malum yarın antalya yolu bekliyor beni.

Teşekkürler..

Ayarlari kurcalayin baglanti sekli wifi secilmistir siz onu 3g ye ayarlayin ayarlara cok dikkatli bakin cunku kesin vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İgo var bende wifi sormuyo 3G de

• Ne iGo'da ne de Sygic'de Wi-Fi zorunlu değil. Ayarlara göz atmanızı öneririm.
  • iPad'iniz 3G'li model mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin iPad wifi modeli olabilir mi? Onlarda gps modülü yok çünkü.
  • tablet 3gli arkadaslar eve gdince bir bakayım. igoda edindim turkey , diyeri avrupa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olamaz. Hicbir navigasyon yazilimi wifi istemez. Konum servislerinden Sygici kontrol edin.

• Denedim şimdi.. Diyorki bağlantı koptu wifiyi kapatınca. Haritayıda kapattı.

• Konum servisleri acik mi?

• konum açık. cihaz 3gli, ama hat yok ki saten datayla değil gps ile bağlanmak istiyorum

• quote:

konum açık. cihaz 3gli, ama hat yok ki saten datayla değil gps ile bağlanmak istiyorum

Hat yoksa nasıl bağlanmayı bekliyorsunuz ki anlayamadım. İnternet'e bağlanmadan konumunuzu nasıl alacak ki cihaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

quote:

konum açık. cihaz 3gli, ama hat yok ki saten datayla değil gps ile bağlanmak istiyorum

Hat yoksa nasıl bağlanmayı bekliyorsunuz ki anlayamadım. İnternet'e bağlanmadan konumunuzu nasıl alacak ki cihaz?

GPS o işe yarıyor işte Igo, TomTom vs. cihazda hat takılı olmasa bile yerinizi bulabiliyor internet gereksinimi olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

quote:

GPS o işe yarıyor işte Igo, TomTom vs. cihazda hat takılı olmasa bile yerinizi bulabiliyor internet gereksinimi olmadan.

Bilmiyordum. İlginç :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

quote:

Aynen dediğiniz gibi oldu konum açıldıktan bir mddet sonra gps dvreye giriyor eifiye gerek kalmaan ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.