Şimdi Ara

Wi-Fi Bağlantısı Kopuyor, Modemden çıkıp tekrar girince çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 yüklediğimden beri internette sürekli bir kopma sorunu yaşıyorum. Windows 7 yüklü iken hiç böyle bir problem yaşamıyordum. Windows 8'e geçtiğimden beri sürekli olarak bu problemi yaşıyorum dün tüm driverlarımı güncelledim ama yine kopmaya devam ediyor.

Bir anda modeme bağlı olmama rağmen internete giremiyorum. Sonra modemdn çıkıp tekrar bağlanınca internet çalışıyor. 5 dakika da bir aynı problem oluyor. İnternette bazı çözümlere baktım uyguladım ama bir türlü beceremedim. Güç ayarlarından değiştirmek gerekiyormuş bazı şeyleri onları da yaptım ama sanırım adam gibi çözüm yok?

Fikri olan var mı arkadaşlar?

• Başka bir çok konu taradım ama hala çözebilmiş değilim. Wi fi 11. kanaldaydı 6. kanala aldım ama değişen bir şey yok ne yazık ki. Daha önce yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Başka bir çok konu taradım ama hala çözebilmiş değilim. Wi fi 11. kanaldaydı 6. kanala aldım ama değişen bir şey yok ne yazık ki. Daha önce yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?

Sifreleme turunu değiştirip deneyin
    Modem firmware guncel olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 11 Haziran 2014; 11:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ama değişen birşey yok. Modemin zaten Ocak ayından beri firmware güncellemesi yok. En Son ingilizce yayınlamışlar ama Türkiye için değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

Denedim ama değişen birşey yok. Modemin zaten Ocak ayından beri firmware güncellemesi yok. En Son ingilizce yayınlamışlar ama Türkiye için değil.

Firmwarenin dil destegini bosverin kurulu degilse kurun
    Bagdastirici surucude guncel olsun
    Sifreleme turlerinde
    Tkip
    Tkip+aes
    Aes olarak gecis yaptinizmi
    Su yayin moduni b/g/n turleri arasindada gecis yaparak deneyebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.