Şimdi Ara

Wİ-Fİ BAĞLANTISI HAKKINDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anladığım kadarıyla Cafelerden bedava internete giren müşteriyi haraca bağlamak için yapılmış. Kişi Wi-fi noktasından internete girebilmek için telekomdan şifre alacak. ( ttnet abonelerine 10 saat için 3 TL ) ve Wi Fi bağlantısı olan bir mağaza veya alışveriş merkesinden internete girecek.
    Eyer böyleyse tam bir saçmalık

Heryerde olmadıktan sonra ne anlamı var. Cep telefonlarında olduğu gibi baz istasyonları olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 4 Nisan 2009; 16:07:04 >

• Ben bu uygulamayı zaten çok saçma buluyorum. Bilindik sosyetik cafeler dışındaki hemen hemen bütün cafelerin kendilerine ait kablosuz bağlantıları var. 10 saate 3 Lira da çok hem dediğin gibi heryerde de TTNET WiFi yok.. Yakında 3G ile bence bu saçma uygulama tarihe karışır. Tabi GSM operatörleri de hesaplı tarifeler verirse. Bekleyip görecez.
  • Kendini zeki sanan Telekom'un bir uyanıklığı daha işte.
  • Adamları 10-20 yıl geriden takip ediyoruz. Dediğin gibi maliyet ve stresi de cabası. Biz adam olmayız vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 4 Nisan 2009; 17:33:30 >
  • Bu uygulamanın bu kadar saçma olduğunu bilmiyordum? Ben zannettim ki belirli merkezlerde vericiler var oraya evi yakın olanlar katılabiliyor.
    TTnetin saçmalıkları işte. Üstelik bir sürü kafe ve avm de bunlar bedava. Belkide bunun önüne geçip insanları sömürmek için yapılmış ttnet para tuzağı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

http://www.ttnetwifi.com.tr/

Anladığım kadarıyla Cafelerden bedava internete giren müşteriyi haraca bağlamak için yapılmış. Kişi Wi-fi noktasından internete girebilmek için telekomdan şifre alacak. ( ttnet abonelerine 10 saat için 3 TL ) ve Wi Fi bağlantısı olan bir mağaza veya alışveriş merkesinden internete girecek.
    Eyer böyleyse tam bir saçmalık

Heryerde olmadıktan sonra ne anlamı var. Cep telefonlarında olduğu gibi baz istasyonları olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wİ-Fİ Kullanıcı sınırlama?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.