Şimdi Ara

whozi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitterda herkes yapiyor profiline bakanlarini gösteriyor doğru mu o site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Whozi: Kapsamlı Bir Bakış

Whozi, çevrimiçi bir araştırma ve bilgi toplama platformudur. Kullanıcılara, kamuya açık kaynaklardan toplanan verilerden oluşan bir bilgi havuzu sağlar.

Whozi ile şunları yapabilirsiniz:

• Kişileri araştırın: Şirket yöneticileri, akademisyenler ve diğer profesyoneller hakkında kapsamlı bilgi edinin.
    • Şirketleri araştırın: Finansal bilgiler, ekip yapısı ve haberleri dahil olmak üzere şirketlerle ilgili derinlemesine bilgiler edinin.
    • Haberleri ve trendleri takip edin: Dünyanın dört bir yanından gelen son haberleri ve endüstri trendlerini gerçek zamanlı olarak takip edin.
    • Bilgi toplama görevlerini otomatikleştirin: Web kazıma ve veri toplama araçlarını kullanarak bilgi toplama görevlerini otomatikleştirin.

Whozi'nin sunduğu temel özellikler şunlardır:

• Gelişmiş arama yetenekleri: Spesifik kişileri, şirketleri veya konuları kolayca bulun.
    • Çoklu veri kaynakları: Birden fazla kamuya açık veri kaynağına erişerek kapsamlı bilgiler sunar.
    • Kişiselleştirilmiş uyarılar: Karşılaştırılan alanlarla ilgili yeni bilgiler yayınlandığında uyarılar alın.
    • PDF'ye çıktı: Bilgileri kolayca PDF formatında dışa aktarın.
    • API entegrasyonu: Whozi verilerini üçüncü taraf uygulamalarla entegre edin.

Whozi, iş profesyonelleri, araştırmacılar, gazeteciler ve daha pek çok kişi için değerli bir araçtır. Kapsamlı veri havuzu ve kullanımı kolay arayüzü, bilgi toplama ve araştırma görevlerini verimli ve etkili bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • KESİNLİKLE doğru değil trust me
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***MORİARTY***

KESİNLİKLE doğru değil trust me

aynen bnde dün farkettim doğru olmadığına
  • quote:

Orijinalden alıntı: kegend

quote:

Nerden vardınız böyle bı kanıya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Orijinalden alıntı: kegend

quote:

Nerden vardınız böyle bı kanıya ?

fake hesap açtım profilime baktım saati not ettim rapor gelincede saatle hiçbir alakası yoktu ;)
  • Tamamen sallamasyon takip ettiğin veya seni takip eden kisilerden rastgele seçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitede birkaç şey söyleniyor ama işinize yarar mı bilmiyorum https://ortayolu.com/bestwhozi-nedir-nasil-kullanilir//

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.