Şimdi Ara

Who feed minions and turrets?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce pbe de oyuun atarken yeni bir şey farkettim yeni patch ile birlikte artık last hiti minionlar yada kule yaparsa kill onlara geçiyor siz sadece asist alıyorsunuz tıpkı dotadaki gibi

• Bie resim koyabilseydiniz.Bide anlamadım yani bizede para geliyormu kule alınca?

Edit:Ne demeye çalıştığını anlayamıyor türkçeyi katletmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 7 Mart 2013; 19:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnyMade

Bie resim koyabilseydiniz.Bide anlamadım yani bizede para geliyormu kule alınca?

Galiba para geliyor bize. Asist misali.

Edit: 6666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 7 Mart 2013; 19:39:12 >
  • evet aynen öyle oluyor size asist almış kadar para veyiyor ama kill kulede kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Bie resim koyabilseydiniz.Bide anlamadım yani bizede para geliyormu kule alınca?

Şimdi anlamadığım olay bu. Kule alıyoruz diyelim
    Son vuruşu minyon yaptı kuleyi minyon yıktımı yazıyor.(Eskeinde böleydi sanırsam).
    Yoksa Farm yapıyoruz 1 tane minyona bir kere vurduk ama las hit yapamadık gine para alıyor.Yoksa bu şekildemi?

• Serverlara uygulamasınlar. Çok saçma lan. O ne öyle. Ben 5 levelken nasıl last hit yapacağım turret dive yapan adama.
  • quote:

quote:

quote:

Son vuruşu minyon yaptı kuleyi minyon yıktımı yazıyor.(Eskeinde böleydi sanırsam).
    Yoksa Farm yapıyoruz 1 tane minyona bir kere vurduk ama las hit yapamadık gine para alıyor.Yoksa bu şekildemi?

Bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 7 Mart 2013; 19:46:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskien adama son vuruşu kule yapsa bile kill yinede size geliyordu eğer siz adama vurmuşsanız ama kule yada minionlar kill almıyor sadece kule yıkabiliyorlardı ama şimdi kule yada minionlar bile sizin killinizi çalabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAREDAGFE -- 7 Mart 2013; 19:51:00 >
  • @JAREDAGFE sen bu sölediklerini deneyerek mi öğrendin bir pacht notu filan varmı ?
  • evet ben oyundayken başıma geldi hemde bir sefer değil ilk olduğunda bug falandır dedim ama diğer maçlardada aynı şekilde killeri kuleye kaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAREDAGFE -- 7 Mart 2013; 19:54:17 >
  • minyonlar yada kuleler bana ks atarsa olay çıkar
  • Battık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dota'ya benzeme çalışmaları vol:1348975316498743132546789erörerörerörr

Bu sezon Dota 1-2'ye iyice kaymaya başladı oyun. Hud bar'lar felan DOTA'dan çalıntı bildiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 7 Mart 2013; 20:05:29 >
  • :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: abman

minyonlar yada kuleler bana ks atarsa olay çıkar

turret ks report pls
  • feyk bence surr@20 de görmediğim şeye inanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayin bir sonraki adimi Turret ve Minionlara upgrade gelmesi olur heralde :) Buda Demigod a benzer hale getirir oyunu. Aslinda fena da olmaz...
  • Bug olduğunu açıklamış riot, surrenderat20'de yazıyordu.
  • bu durum diveleri çok fazla artırır, yani zaten oyunu iyice domine etmiş offtanklar korkusuzca divesini yapar kilini alır ve ölür sende asisitle yetinirsin...
  • quote:

quote:

quote:

Çok karıştırmışsın sen olayı. Diyelim ki rakibin sana turret dive yaptı, sen de canın az olmasına rağmen kaçmayıp herife vurmaya devam ettin "ben öleyim ama o da gebersin" diye. Sen öldükten sonra adam kule altından kaçana kadar kule vurmaya devam ediyor hani, eğer son vuruşu kule yaparsa kill değil asist alıyorsun. Şuan kuleye ölse de adama 1 kere bile vursan kill'i sana yazıyor.

Daha açık anlatılamaz herhal

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.