Şimdi Ara

Who Am I (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25 yaşında asosyal bir bilgisayar dehası olan Benjamin, çevrimiçi aktiviteleriyle karizmatik hacker Max’in dikkatini çeker ve beraber CLAY adlı hacker grubunu kurarlar. Gizli tuttukları kimlikleriyle CLAY öyle iyi işler ki, Alman Gizli Servisi ve Europol peşlerine düşer. Bunlar yetmiyormuş gibi karanlık bir hacker grubu da onları tehlikeli bir rakip olarak görecek ve peşlerine düşecektir.

Film Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beseret -- 24 Haziran 2015; 2:25:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence fight clubtan güzel
  • Altyazısını bulamadım bulan pm atabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigok

Altyazısını bulamadım bulan pm atabilirmi

webteizle sitesinde mevcut
  • Altyazısını ben de bulamamıştım.Kaliteli birşeye benziyo film ilgimi çekti açıkcası
  • Filmi izledim son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim. İzlemeyenlere tavsiye ederim
  • Biraz ön yargılıydım ancak filmi çok begendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konusu vardı bunun
  • Film gerçekten çok kaliteli ve başarılı arkadaşlar, izlemeyen herekese kesinlikle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darknuit -- 24 Haziran 2015; 21:35:31 >
  • Film beklediğim gibi vasat çıktı.Ama akış fena değildi zaman çabuk geçiyor.6.2 veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nu.D.38

Film beklediğim gibi vasat çıktı.Ama akış fena değildi zaman çabuk geçiyor.6.2 veriyorum

Filmin neresi vasat be hocam. Son zamanlarda izledigim en iyi filmdi benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı kaliteli filmdi almanlar çıkışa geçti son zamanlarda

Sonunu tahmin ettim sandım hatta fight club afişini gördükten sonra dedim ki böyle güzel film böyle klişeye girip fight club a mı bağlayacak diye ama ters köşe üstüne ters köşe yapmışlar son dakika golü yedim
  • Bu filmi beğenen dostlar Mr.Robot isimli diziyi de beğeneceklerdir.
  • Film gurmesi sayılmam ama ben açıkçası beğenmedim. Mr. Robot dizi konusunda adını gördüğüm için izledim.

Birincisi çekim kalitesi özel efektler falan çok kaliteli değildi. Alman yapımı olduğu için bütçesi düşük deyip es geçebiliriz bunu.

En ağır eleştirilerim ise senaryo kısmında olacak. Bu kadar da olmaz, olmamalı bence. Kahramanımız görevden alınan bir görevliyle görüşme talep ediyor ve kendine bir tanık koruma programı kapabiliyor. Onu soruşturan görevli hanım da bir acayip soruşturuyor. En basitinden kişilik bölünmesi olduğuna hemen inanıveriyor. Otel kameralarına bakmak çok zor olmasa gerek. Ya da elemanı bir psikiyatra inceletmek. Otel odasında DNA kalıntıları aramak falan. Yine görevden alınan hanımın tanık koruma programı bilgilerinin saklı olduğu odaya giriş iznine sahip kartı var ne hikmetse. Uzar gider.

Unsere Mütter, unsere Väter filminden sonra izlediğim ikinci Alman yapımıydı ama beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 5 Temmuz 2015; 21:23:20 >

• Çerezlik film olmuş 10 üzerinden 5 alır benden.
    Bi kere doğru düzgün 1 tane oyuncu yok,oyunculuk beklentisine girmeden izleyenler sevmiş olabilir tabi.
    Ama konusu hızlı gelişiyor kendini izlettiriyor başkada bişey yok zaten,bende bişey sandım.

Fight clubla karşılaştıranlara sadece güldüm oradaki oyunculuklar yabana atılmayacak kadar iyiydi,ayrıca efeklerde-bina sahnesi vs- o zamana göre etkileyiciydi.
  • alman sinamasına cok hakimsiniz yazdıkların bilgi kirliliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.