Şimdi Ara

**Whited00r 6 Çıktı**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıtım videosu:http://www.youtube.com/embed/6Zz2XgKkiGA?autoplay=1
    Resmi site:http://adf.ly/FtXYV

İos 6 görünümlü
    Kendi marketi var bence çok iyi olmuş(Harbi çok iyi sadece bunun için bile yüklenir bütün uygulamalar var ve ios 3.1.3 hiç kasma yok)
    Siri
    Video kayıt
    Multitasking

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0111 -- 12 Aralık 2012; 22:17:03 >

• Arkadaşlar ios konusunda yeniyimde. Bu nedir tam olarak? ne işe yarar? bilgi sahibi birisi aydınlatırsa çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

Arkadaşlar ios konusunda yeniyimde. Bu nedir tam olarak? ne işe yarar? bilgi sahibi birisi aydınlatırsa çok makbule geçer

İphone 3g ve önceki modeller için en hızlı yazılım (firmware)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

quote:

Arkadaşlar ios konusunda yeniyimde. Bu nedir tam olarak? ne işe yarar? bilgi sahibi birisi aydınlatırsa çok makbule geçer

İphone 3g ve önceki modeller için en hızlı yazılım (firmware)

Anladım hocam, teşekkür ederim
  • Teşekkürler hocam, ip 3g için uygun vaktimde deneyeceğim
  • 3.1.3 sh kaydım yok iPhone 3g 4.1 ve 4.2.1 sh var bu whitedoor 6 nasil yukleyebilirim İreb ile mı yoksa shift+ restore ile direk yuklenirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.3.1 yüklü 3Gs de kullanılır mı bu ios 6 kasılıyoda bunu kullansam daha rahat olucak gibi birde icould varmı acaba bunda ?

• quote:

Ben bilgiliyim de değişen bir şey yok, ne başlıktan ne de içerikten bir şey anlamamıştım ikinci mesajı okuyana kadar.

Düzeltilse yeridir.
  • facebook var mı bunda ? güncelleme olayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonRa -- 13 Aralık 2012; 14:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IndianaJones

facebook var mı bunda ? güncelleme olayı ?

Evet Facebook Twitter foresquare kendi marketinde mevcut

• whitedoor 6 kullanıpta itools, ifun gibi programlar aracılığı ile .ipa dosyası yükeleyip sorunsuz kullanabilen var mı? bendeki telde hiçbir ipa dosyasını kuramadım.. daha doğrusu çalışmadı... neden olabilir?
  • Nasıl kurulduğunu bilen varmı Telefonda iphone 3g ne jailbreak var ne unlock var vs... nasıl yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Nasıl kurulduğunu bilen varmı Telefonda iphone 3g ne jailbreak var ne unlock var vs... nasıl yapacağım

önce dosyayı indir.. sonra sıkıştırılmış dosyadan çıkar. telefonu PCye bağla. itunes programını aç. "shift" tuşuna basılı tutarak "restore" butonuna tıkla. açılacak olan tarayıcı penceresinden indirdiğin ve sıkıştırılmış olan dosyadan açtığın dosyayı göster. tamam de .. o kadar...
  • acaba whats app var mıdır markette?
  • ios6 ya jb çıktı sandım girdim konuya

başka bir olaymış çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

ios6 ya jb çıktı sandım girdim konuya

başka bir olaymış çıkıyorum

çıkmadan benim soruya bi cevap yok mu
  • video çekme özelliği var mı peki 3g için ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcelden alınma cihaz için hangisi indirilecek ve whatsapp nasıl yüklenir bilen varmı?
  • indiriyorum bakalım deneyeceğim ...
  • Merak edenler icin whatsapp i kendi marketinden indirip kurdugunuzda calisiyor , ioa 4 isteyen populer uygulamalar da mevcut markette , kendiliginden video cekme ozelligi var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.