Şimdi Ara

White-Westinghouse Kombi Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenenler için white-westinghouse HBE5100SBRE modelinin kısa bir incelemesini ve bir kaç resmini ekliyorum.
    Forumdaki yönlendirmeler ile karar verdiğim markaları gidip inceledim ve daha kaliteli bulduğum Avustralya üretimi bu modeli aldım.
    Özellikle sessiz çalışmasını, raylı çekmece şeklindeki sebzelik ve dondurucu bölmesini beğendim.
    İç hacmi ve sebzelikleri geniş, kapak rafları kullanışlı.
    Lcd ekran iç kabinde, ısı değerleri derece olarak ayarlanıyor, diğer dolaplarda da olan bir çok fonksiyon mevcut(quick freeze, drinks chill,eco-tatil-normal modları,kapı alarm,çocuk kilidi gibi)
    Soğutucu bölümde üstte ve arka taraflarda(mavi) aydınlatma var. Dondurucu bölümde aydınlatma yok.
    Dondurucu bölümde buzmatik, pizza çekmecesi ve iki geniş çekmece var.
    Kombi tip buzdolabı alacak olanların bu modele de bakmalarını tavsiye ederim.
    Kataloğa göre bazı özellikleri
    Ebatlar(yxgxd):172x79x63 (kapı ve kulp hariç)
    Kabin ölçüleri(yxgxd):177x82x63 (bu değerler verilmiş ama kılavuzda yanlardan 3'er cm ve arkadan 10 cm boşluk bırakılmalı diyor)
    Toplam hacim:505 lt (349 lt soğutucu 156 lt dondurucu)
    Ses seviyesi :34 dBA
    Enerji sarfiyatı:1,19 kW/gün
    dış görünümü web de bir çok sitede var ben iç bölüm fotolarını ekliyorum.
    Tecrübelerini ve bilgilerini paylaşarak bizleri doğru yönlendiren herkese teşekkürler.

White-Westinghouse Kombi Buzdolabı (temizlikten sonra buzmatiği yerine takmadan çekmişim foto yanıltmasın)

• hayırlı olsun, güle güle kullanın. benim aldığım electrolux dolaba çok çok benziyor. o da avustralya yapımı...sanırım benzer ürünler....
  • Teşekkürler. Siz de öyle. Evet Electrolux 52810X ile benzer ürünler raf sayısı ve dondurucu kısmında fark vardı sanırım. Bir de LCD ekran bunda içerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaf

Teşekkürler. Siz de öyle. Evet Electrolux 52810X ile benzer ürünler raf sayısı ve dondurucu kısmında fark vardı sanırım. Bir de LCD ekran bunda içerde.

dondurucu kısmında nasıl bir farklılık var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Teşekkürler. Siz de öyle. Evet Electrolux 52810X ile benzer ürünler raf sayısı ve dondurucu kısmında fark vardı sanırım. Bir de LCD ekran bunda içerde.

Buzmatiğin yanındaki küçük çekmece electroluxde de varmıydı? Onu hatırlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaf -- 15 Ağustos 2011; 23:45:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Buzmatiğin yanındaki küçük çekmece electroluxde de varmıydı? Onu hatırlayamadım.

evet vardı..
    .ben de electrolıxte mavi aydınlatma var mıydı, yoksa ne renk bi aydnlatma vardı, onu hatırlayamadım. galiba electrluxte bir raf eksik, bir de şişe koyma aparatı var. ww.deki gibi ayrı bir şişe koyma rafı yok.

acaba ses şiddeti de 34 db.midir ki? electrluxe aşit hiç bir veriye ulaşamadım ses şiddeti ile ilgili.

ayrıca bu dolpların net hacimlerini de öğrenemedim.

bşir de ne kadara aldınız? ven en son 3000 tl.ye bulmuştum, peşin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 15 Ağustos 2011; 23:53:00 >

• eski dolap gürültülü çalıştığı için sessiz olması oldukça önemliydi. electrolux de böyledir umarım. Kart ile 2600 tl.ye aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Termosifon sorunu?
    16 yıl önce açıldı
    BOSCH İNVERTER KLİMA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eski dolap gürültülü çalıştığı için sessiz olması oldukça önemliydi. electrolux de böyledir umarım. Kart ile 2600 tl.ye aldım.

gayet iyi bir fiyata almışsınız...

umarım dediğiniz gibidir ses konusu da
  • Dolabınız çok güzel, inşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız. Kullandıkça fikirlerinizi eklerseniz bizde istifade etmiş oluruz. Electrolux grubuna ait kullanım kılavuzları için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

www.electrolux-ui.com

Benim evdeki Vestel DW5003 model bulaşık makinemde electrolux italya üretimi olduğundan buradan kataloğunu bulabildim. WW'de electrolux markası olduğundan buradan kılavuzları bulunabilir.
  • quote:

hayırlı olsun, güle güle kullanın. benim aldığım electrolux dolaba çok çok benziyor. o da avustralya yapımı...sanırım benzer ürünler....

ikisi hatta aeg ve frigidare de aynı modeli var. ufak tefek raf ve ekran farkları haricinde bildiğim kadarı ile tamamen aynı dolaplar.
  • çoook teşekkür ediyorum..aylarca bakındım ve bende cevahir gürbüzde buldum bu modeli... indirimde 3400tl ye gelicek kredei kartına... tahminiöce iyi bir fiyat... halen memnunmusunuz...
    tek sorun soldan açılanın olmaması ama galiba yarın hayırlı haberi alıp dıolabımı alacağım.
    teşekkürler iç resimler için.
  • bu arada...Elektrolüx den bir daha ürün alacağımı sanmıyorum. EWN14991 model çamaşır makinası... 2000 lira para ödedim 2 yıl önce ve geldiğinden bu yana sorun yaşıyorum. defalarca gelip baktılar ama nafile.. duyabileceğim en gürültülü makina ve temiz yıkamıyor ve nedendir bilmiyorum elektrolux sitesine girince bu modelide göremiyorum zaten. şimdi araştırmaya grdim. modelde sorun varda kaldırıldımı diye bir ilginiz varmı acaba....önermiyorum bu markanın hiç birürününü... bu ara bosh,vestel ve arçeliğide es geçin. kullanan ve memnun olmayan çok çevremde...samsung fena değil...
    ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.