Şimdi Ara

Whatsappla Alakalı Bır Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok merak ettigim bır konu var. İnternette araştırdım fakat net bır cevaba ulaşamadım. Sorum su. Şimdi ben iPhone kullanıyorum ve karsı taraf blackberry kullanıyor. Ornegin ben ona aksam saat 10 da mesaj atıyorum okuyor cevaplıyor daha sonra bır daha bır şey yazmıyorum. Sonra öbür sabah tekrar bakıyorum misal saat 9 da konuşmayı açtığım zaman adının altında last seen 02.30 yazıyor. Şimdi bu tam olarak ne anlama geliyor? Karsı tarafa mesaj atıldığını mı yani atılsa da okunmadigini mı yoksa onun da o saatte programı kullandığını mı açıklar? Bunu açıklayacak biri varsa cok sevinirim.

• Şunu gerçekten biri açıklarsa çok sevineceğim yoksa kafayı yemek üzereyim Mesela şimdi baktım dün bir arkadaşla konuşmuştum kendi listemde onun adının yanında Yesterday yazıyor. Ama konuşmaya girdiğim zaman isminin altında Last seen today at 12.08 yazdı. Sanırım benim anladığım şekilde. Yani kullanmış oluyor o saatte.
  • programdan o saatte çıkmış,o saatten sonrada programı açmamış demek oluyor..yani last seen 12.30 yazıyorsa 12.30da programdan çıkış yapmış bir dahada giriş yapmamış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

programdan o saatte çıkmış,o saatten sonrada programı açmamış demek oluyor..yani last seen 12.30 yazıyorsa 12.30da programdan çıkış yapmış bir dahada giriş yapmamış demektir.

iPhone bölümüne de açmıştım konuyu biraz tartıştık ve karara vardım. Ama BB sahibisiniz sanırım bunu sizden duyarak da teyit etmiş oldum. Yani last seen dediği saatte en son kullandığı ve bir daha kullanmadığı saattir. Telefonu kullanmayıp ona mesaj geldiği ve okumadığı zaman da last seen olayı var mı peki? Bunu açıklayabilirseniz sevinirim.
  • mesajı yollarsın telefona gelir iki yeşil tik olur o zaman mesaj telefona gelmiş demektir ama üstte hala last seen yazıyorsa mesajı açmamış demektir eğer mesajı açarsa üstte online yazar yani programda kaldığı sürece online yazısı görünür çıktığı an o çıktığı saati last seen olarak gösterir..ama last seen yazsada mesaj telefona gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

mesajı yollarsın telefona gelir iki yeşil tik olur o zaman mesaj telefona gelmiş demektir ama üstte hala last seen yazıyorsa mesajı açmamış demektir eğer mesajı açarsa üstte online yazar yani programda kaldığı sürece online yazısı görünür çıktığı an o çıktığı saati last seen olarak gösterir..ama last seen yazsada mesaj telefona gelir

Tamamdır çok sağ ol hocam bu daha açıklayıcı oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitterla ilgili bi soru
    14 yıl önce açıldı
    Aktarmayla ilgili 2 soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.