Şimdi Ara

WhatsApp toplu bildirim uyarısı yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphonedan Xiaomi note 10 a geçtim. O yüzden biraz yabancılık çekiyorum. Whatsapptan 1 bildirim geldiğinde uyarı geliyor ses ile ama mesela gruplardan toplu birşey konuşuluyorken yine 1 kez bildirim geliyor ama arka tarafta atıyorum 30 tane mesaj gelmiş üst üste ben farketmiyorum telefonu açtığımda bir sürü mesaj geldiğini farkediyorum 30 mesaj için sadece 1 kez sesle uyarı alıyorum. Ben istiyorum ki her mesaj için uyarı gelsin. Ayarlardan uygulamalardan WhatsApp'ın içine girdim bildirimler açık fakat istediğim şeyi bulamadım. Var mı fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android böyle malesef. Grup mesajlarında ilk mesajda ses gelir. Peşine atılan mesajlarda ses gelmez. Arada bir bekleme olrsa sonra yeniden mesaj gelirse yine ses gelir.

• Nasıl yani bir ayarı yok mu😨 çok kötüymüş o zaman ya ben mi note 10 aldım bazen ses çıkarıyor bazen çıkarmıyor bazen kenarlarından mavi ışıklar beliriyor ama ses yok ses geliyor fakat ekran açılmıyor ne yaptımsa bulamadım whatsapptan gelen bildirimler öncelik verdim en yüksek yaptım pil tasarrufundan whatsappın için tasarruf yapma işaretledim yine de olmadı alt tarafı bi bildirim yaa ,😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.