Şimdi Ara

WhatsApp’tan açıklama: Veri paylaşımı kuralımız değişmedi (3. sayfa)

5 sn
153
Cevap
1
Favori
15.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Veri paylaşımı konusunda en iyisi signal
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Doğum tarihimizi bile doğru giriyoruz ki araba çıkarsa sakata gelmeyelim
  • projekta kullanıcısına yanıt
  • Bedeva uygulama ne bekliyordunuz. En fazla sinirlenir çıkarsınız sonra tekrar yüklersiniz. Durum bu kadar basit.

  • Kulanmayin zorunda değilsiniz gevşeklerin uygupamasimi
  • ne bip ne signal nede diğerleri en iyisi telegram onunda tek bir sıkıntısı varmış onada çare üretirler heralde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Evet benim rehberde de henüz az kişi signal kullanıyor. Signal'in webwhatsapp gibi masaüstü uygulaması olması da hoşuma gitmişti. Umarım telegram'ın da vardır. Çünkü bana web versiyonları da şart, iş gereği çok faydalı oluyor pc den kullanmak, dosya göndermek, almak.

    Hocam telegramın masaüstü uygulaması müthiş, whatsapp'ınkini havada katlayacak kaliteye sahip

  • joven kullanıcısına yanıt
    Yani tedbirli olmayalım zaten vermişiz bir daha veririz iki daha veririz verilerimizi diyorsun.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Avrupa kendi halkını korumak için sıkı bir kvkk uyguluyor, şirkete de geri adım attırıdılar. Senin ülken de diş göstersin, tıpkı youtube, twitter ve wikipedia, paypal ve daha birçoğuna yaptıkları gibi.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Signal Whatsapp'a değil Whatsapp Signal'e benziyor çünkü Whatsapp Signal altyapısını kullanıyor. Telegramda mesajlar varsayılan olarak şifresiz gönderiliyor ve sunucuda depolanıyor, ancak gizli sohbet açarsanız şifreli oluyor. Bu iki uygulamayı uzun zamandır kullanan biri olarak Telegramı grup ve kanallar için, özel mesajlaşma içinse Signal kullanıyorum. %100 gizlilik arayanlar için Tox,Jami gibi uygulamalar mevcut. Bu uygulamalarda arada herhangi bir aracı yoktur, doğrudan konuştuğunuz kişiye bağlanırsınız, karşıdaki kişi çevrimiçi değilse herhangi bir mesaj,dosya falan gönderemessiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 11 Ocak 2021; 11:41:9 >
  • Ben aradım ancak bulamadım, aslında şu Bip, Telegram, Whatsap kullanıcı sözleşmelerini bir hayırsever bulsa da yapıştırsa okusak hep beraber.

  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Hangi bilgileri aldıklarına gördünüz de böyle konuşuyorsunuz,kodlarını gördünüz mü? Edward Snowden bile ben signal kullanıyorum dedi.

    Bedava olunca ürün sizsiniz diyorsunuz fakat Signal'in veya Linux gibi kuruluşlarını kar gütmediğini unutuyorsunuz. Temel olarak bağış üzerine kurulu şirketlerden bahsediyoruz. Mesela Linux'un sizin verilerinizi topladığına inanıyor musunuz. Ama bakın para ödediğimiz windows cia gibi istihbarat topluyor?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 435

    Signal’in telegramdan üstün hiç bir yani yok güvenlik konusunda. Evet sadece telefon numaranı alıyor isim falan sormuyor ama numaramı aldıktan sonra ismimi bilmesinin bir sakıncası yok. Bu zamana kadar Whatsapp’a vermediğimiz bilgi kalmamıştı o yüzden sorun etmiyorum. Sinyal telegram’a göre bir kaç önemli özellikten yoksun internete girip araştırırsanız görürsünüz ama en önemlisi telegram çok daha eski olduğundan kullanıcı kitlesi çok daha fazla. Ben 2014’ten beri telegram kullanırım, hep Whatsapp’tan daha iyiydi özellik bakımından ancak Whatsapp’ı hep tutuyordum çünkü iş için lazım oluyordu. Dün 0.99$’a aldığım 2008’den beri kullandığım Whatsapp’ı sildim çünkü rehberimin tamamı telegram’a katılmış.

    Signalin güvenlik konusunda artısının olmadığını düşünüyorsan. Araştırmamış, bilgisiz birisindir. Burada yanlış bilgi verme lütfen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vaaay gidere gider ha! Sevdim bu Mark oğlanı. :)
  • joven kullanıcısına yanıt
    1. Elbette genel olarak internete girdiyseniz teoride tüm verileriniz ulaşılabilir ama yine de bu sözleşmeler de boşuna yapılmıyor, yine bir yaptırım tarafı var. Öyle olmasa zaten bu onay işini açmaz, direk yaparlardı. O yüzden insanların rahatsız olması normal. Yani şimdi mesela siz bana tüm whatsapp yazışmalarınızı, galerideki fotolarınızı gönderir misiniz? Ya da forumda konu açıp paylaşır mısınız? Aman nasıl olsa verilerimiz herkes de, ne olacak ki deyip, tüm manitalar ile ya da akrabalar ile yazışma ve fotolarınızı ulu orta paylaşmazsınız herhalde.
  • projekta kullanıcısına yanıt

    bizim millet protesto edicem diye portakal keser,kola alıp yere döker anca.bir de anne kızlık soyadı verelim tamamdır 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.