Şimdi Ara

WhatsApp’tan açıklama: Veri paylaşımı kuralımız değişmedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
15.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firma zaten geçmişten sabıkalı. Sekiz şubata kadar süre verdim. Tükürdüklerini yalamazlarsa sileceğim.

  • Avrupa'da çıkan yasaların Türkiye'de çıkmamasinin en büyük sebebi , insanları serverların Türkiye'de olduğu programlara kaydırmak.
    Yok bip yok dedi vs . Böylece tüm bilgilere istedikleri an ulaşabilecekler.
    Ben hiçbir uygulamanın uzun süreli wp etkisi yaratabileceğini düşünmüyorum.
    İnsanlar bolundu , telegram Signal bip dedi vs. Bu programların hepsini tele yukleyemem. Zaten gruplardan çıkmak istiyordum bahane olur.
    Sonrasi sms.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp aslinda izole olmak istedgimizde bizi cevremize mavi tik ile ifşa ediyordu..
    Gormedim diyemiyorduk..
    Okumadim diyemiyorduk...
    Simdi sildim bir sure bip ile devam ederim..
    Bi sure sonra onuda silerim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeme bizi whatsapp

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    andnsnab belli belli seviyenden de ekmelleddin ne alaka la yüz yıl oldu anxnan:))) tahmin edeyim en fazla lise mezunusundur en fazla o da ;)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arizaeren

    andnsnab belli belli seviyenden de ekmelleddin ne alaka la yüz yıl oldu anxnan:))) tahmin edeyim en fazla lise mezunusundur en fazla o da ;)))

    ilk okuldan terkim

  • signal de telefon numarası istiyor ama.
    zaten başka türlü nasıl rehberi yükleyeceğiz ki.
    bip en tehlikelisinin de tehlikelisi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arizaeren

    Bu mesaj silindi.

    yani, ha ekmeleddin ha abdullah gül, fark etmez, nasıl olsa önüne ne koyarlarsa yersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 11 Ocak 2021; 12:42:6 >
  • signal dahil tüm uygulamalar rehber, foto, konum vs bunların izinlerini istiyor.

  • Arkadaşlar gizlilik konusunda Telegram da en az Whatsapp kadar kötü. Bip'e hiç değinmeyeceğim baştan aşağı bir fiyasko. Ayrıca çoğu insan özellikle ekşi sözlükteki moronlar şu tepkiyi veriyor; "sanki çok önemli bilgilerin var da sen kimsin de çalınsa ne olacak da ötekiler çalmıyor mu" da bilmem ne. Arkadaşlar durum hiç öyle değil. Birincisi mesele sadece veri gizliliği değil, mesele bize dayatma yapılması. Ben bana dayatma yapıldığında o şeyden soğuyorum nefret ediyorum. 8 Şubat'a kadar kabul etmezsen kullanamazmışım. E sen bilirsin ben de değiştiririm seni olay bundan ibaret. Bu arada bu bahsettiğim üç mesajlaşma uygulaması da bundan birbirinden beter. Ben Signal kullanıyorum. Kodu açık kaynak, verdiği his güvenilir. Ara yüzü eksikleri olsa da en az Whatsapp kadar kullanışlı ve alışması kolay. Kâr amacı gütmüyor. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ben Web Programcıyım. Bu işlerden anlarım. Signal'in de kodunu inceledim. Ben güvendim kullanıyorum. Ha eğer Signal de ticarileşip çizgisidnen saparsa bu sefer farklı bir çözüm üreteceğim kendimce. Zaten hali hazırda geliştirdiğim projelerde anlık mesajlaşma fonksiyonu bulunuyor. Bunu ayrı bir uygulama haline getirip kız arkadaşım, annem, kardeşim gibi yakınlarıma dağıtmayı planlıyorum. Anlık mesajlaşma bu kadar karmaşık olmamalıydı. Mesaj alıp gönderirsin bu kadar basit. He ücret koy ödeyelim 3 lira de 5 lira de. Hadi ücret olursa insanlar kullanmaz diyelim. E o zaman Signal gibi bağış sistemi getir. Wikipedia yıllardır ayakta siz hiç Wikipedia'da reklam gördüğünüzü hatırlıyor musunuz? Mesele şu ki dürüst ve güvenilir olan bir şekilde kazanır aga batmaz. İnsanların şu an en çok ihtiyaç duyduğu şey güven çünkü. Ve Whatsapp bu güveni bende sonsuza kadar yitirdi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B780E0A07

    Arkadaşlar gizlilik konusunda Telegram da en az Whatsapp kadar kötü. Bip'e hiç değinmeyeceğim baştan aşağı bir fiyasko. Ayrıca çoğu insan özellikle ekşi sözlükteki moronlar şu tepkiyi veriyor; "sanki çok önemli bilgilerin var da sen kimsin de çalınsa ne olacak da ötekiler çalmıyor mu" da bilmem ne. Arkadaşlar durum hiç öyle değil. Birincisi mesele sadece veri gizliliği değil, mesele bize dayatma yapılması. Ben bana dayatma yapıldığında o şeyden soğuyorum nefret ediyorum. 8 Şubat'a kadar kabul etmezsen kullanamazmışım. E sen bilirsin ben de değiştiririm seni olay bundan ibaret. Bu arada bu bahsettiğim üç mesajlaşma uygulaması da bundan birbirinden beter. Ben Signal kullanıyorum. Kodu açık kaynak, verdiği his güvenilir. Ara yüzü eksikleri olsa da en az Whatsapp kadar kullanışlı ve alışması kolay. Kâr amacı gütmüyor. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ben Web Programcıyım. Bu işlerden anlarım. Signal'in de kodunu inceledim. Ben güvendim kullanıyorum. Ha eğer Signal de ticarileşip çizgisidnen saparsa bu sefer farklı bir çözüm üreteceğim kendimce. Zaten hali hazırda geliştirdiğim projelerde anlık mesajlaşma fonksiyonu bulunuyor. Bunu ayrı bir uygulama haline getirip kız arkadaşım, annem, kardeşim gibi yakınlarıma dağıtmayı planlıyorum. Anlık mesajlaşma bu kadar karmaşık olmamalıydı. Mesaj alıp gönderirsin bu kadar basit. He ücret koy ödeyelim 3 lira de 5 lira de. Hadi ücret olursa insanlar kullanmaz diyelim. E o zaman Signal gibi bağış sistemi getir. Wikipedia yıllardır ayakta siz hiç Wikipedia'da reklam gördüğünüzü hatırlıyor musunuz? Mesele şu ki dürüst ve güvenilir olan bir şekilde kazanır aga batmaz. İnsanların şu an en çok ihtiyaç duyduğu şey güven çünkü. Ve Whatsapp bu güveni bende sonsuza kadar yitirdi.

    Katılıyorum hocam sana. 8 şubata kadar bekler, politikayı değiştirmezlerse Signal kullanmaya devam ederim. Telegram ve Bip gereğinden fazla izin istiyor saçma sapan kanallar gruplar falan var. Mesajlaşma uygulaması sadece görevini yapmalı bence. Ailemi signale taşıyacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkes kendi favori uygulaması kullanılsın diye telaş ediyor. hepsini kurun hepsini kullanın. dert etmeyin fazla. zamanla kendiliğinden oturur.

    AKP liler Bip kullanır, CHP liler Signal kullanır şeklindeki art niyetli yorumlara kulak asmayın

  • Merkezi Amerika olan birşey asla güvenli değildir.

    çoğu şeyin patenti neden Amerikadan çıkıyor sanıyorsunuz, insanların keşiflerini çalıyorlar da ondan.

    Sen bişey keşfediyorsun, bilgisini windows bilgsayarına veya android telefonuna kaydediyorsun veya gmail üzerinden arkadaşına anlatıyorsun.

    Sonra Patentini almak için yola çıkıyorsun. Ve patent onaylanmıyor. çünkü çoktan telefonundan, bilgisayarından o bilgiyi çaldılar. Ve patenti Amerikalının birinin üzerine yaptılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 11 Ocak 2021; 12:29:12 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Telegram Hem web versiyonu var hem application var. Hem iPad ‘te hatta Apple watch’ta bile var. Motor kullanırken saatten telegram mesajı göndermenin ne olduğunu kullanmayan anlayamaz :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.