Şimdi Ara

WhatsApp Sürekli internet bağlantısı sorunu.. ÇÖZÜLDÜ!! (symbian için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi piyasada mobil cihazlar arası chat yapmaya yarayan bir program var. 1 sene ücretsiz kullanımı insana cazip geliyor en başta fakat programı yükledikten sonraki sürekli internet bağlantısı canınızı sıkıyor ve haliyle siliyorsunuz.. ama artık bu sorun ortadan kalkıyor.

yapmanız gerenler ise şöyle..

1-aktif haldeki tüm bağlantıları kapatın.
    2-wahtsapp'ı kapatın
    2.5-ayarlardan bağlantıya girip 3 yeni erişim noktası tanımlayın. üçüde paket veri olsun. (biri mms biri wap diğeri internet olsun.
    3- sonra bu erişim noktalarını düzenleme bölümüne girip kullanıcı ismi-ve şifre bilgilerini alabildiğine sallıyorsunuz.. ahmet olur mehmet olur.. :D sallayabildiğiniz kadar.. orda bir yerlerde şifre sorma bölümü olacak.. onada evet diyip geçiyoruz.
    4-daha sonra bu erişim noktalarını hedefler bölümünde hem wap hem internet hem multimedyayı organize et seçeneğinden 1. sıraya getiriyoruz.
    daha sonra bu illet program yine kendiliğnden internete bağlanmayı deneyecek. tabi artık işler eskisi gibi değil. size bağlanacağı zaman ekranda bir kutucuk beliriyor o salladığınız kullanıcı adı ve şifreyi gösterip bağlanma izni istiyor. fakat biz bu soruya iptal dersek program hiç bir şekilde internete bağlanamıyor.
    -programa sahiden bağlanmak istediğinizde tamam diyin çıkan kutucuğa yada öncelikleri eski haline getirin..

fakat herşeye rağmen şöyle bir sorun var... o da şu ki.. (bir çin atasözü = odaşuki) :) bu bahsettiğim kutucuklar 2dk. bir çıkıyor. eğer ben sabırlı adamım, program dursun kontörümde gitmesin.. ohh rahat hayat diyorsanız buyrun yapın.

not: kendi çözümümdür.. 5800 kullanıyorum gayet başarılı işe yarıyor. herhangi başka bir sorunda iletişime geçiniz. selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1BAFC9B7 -- 16 Mart 2012; 15:57:54 >

• Affıma mazuren burası Apple forumu değil mi ?
  • en etkili çözüm uygulamayı silmek.zaten her an gelebilecek mesajları alamadıktan sonra whatsappın ne anlamı kaldı.
  • koyacak başka yer bulamadım diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanos_omer

koyacak başka yer bulamadım diyelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_39339835/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39339835
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.