Şimdi Ara

Whatsapp konuşma yedegi geri yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • watsap durumlarim silinmisti dun gece. 2 gün oncekinin yedegini almistim. Onu geri yukledim durumlari buldum ama yedegi geri yukleyemiyorum. Daha dogrusu nasil yuklencegini bilmiyorum. Yuklemek istedigim yedek titanium backupdaki yedek degil, watsap ayarlardan aldigim konusmayi yedekle şeysi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ana dizindeki tüm Whatsapp klasörünüzün bir kopyasını güvenli bir yere taşıyın önce. Buna resimler vs. de dahil. Bu klasörün içinde databases diye bir klasör daha var, onun içinde konuşma yedekleriniz bulunur. Düzenli olarak günde bir defa yedeklenir ancak geri yüklerken sadece en yeni tarihli olan geri gelir (isimleri de tarihtir). Yine de bunlara şimdilik dokunmamakta fayda var.

Daha sonra ayarlar>uygulamalar>whatsapp bölümünden verileri silin. Üşenmezseniz cihazı yeniden başlatın (garanti olsun) sonra Whatsapp'ı açıp yeni kurulum yapın. Kurulum esnasında "mesaj yedeği bulundu, geri yüklensin mi" diye soracaktır.

Herşey yolunda giderse güvenlik amaçlı olan kopya klasörünüzü ve databases klasörünün içindeki herşeyi silebilirsiniz. Cihazda yer açılmış olur, birkaç ay sonra o klasörün boyutu 100 Mb'ı geçmişti bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Ana dizindeki tüm Whatsapp klasörünüzün bir kopyasını güvenli bir yere taşıyın önce. Buna resimler vs. de dahil. Bu klasörün içinde databases diye bir klasör daha var, onun içinde konuşma yedekleriniz bulunur. Düzenli olarak günde bir defa yedeklenir ancak geri yüklerken sadece en yeni tarihli olan geri gelir (isimleri de tarihtir). Yine de bunlara şimdilik dokunmamakta fayda var.

Daha sonra ayarlar>uygulamalar>whatsapp bölümünden verileri silin. Üşenmezseniz cihazı yeniden başlatın (garanti olsun) sonra Whatsapp'ı açıp yeni kurulum yapın. Kurulum esnasında "mesaj yedeği bulundu, geri yüklensin mi" diye soracaktır.

Herşey yolunda giderse güvenlik amaçlı olan kopya klasörünüzü ve databases klasörünün içindeki herşeyi silebilirsiniz. Cihazda yer açılmış olur, birkaç ay sonra o klasörün boyutu 100 Mb'ı geçmişti bende.

Tesekkurler hocam aksam hemen deniycem. umarim dalgin dalgin birsey silmemisimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Ana dizindeki tüm Whatsapp klasörünüzün bir kopyasını güvenli bir yere taşıyın önce. Buna resimler vs. de dahil. Bu klasörün içinde databases diye bir klasör daha var, onun içinde konuşma yedekleriniz bulunur. Düzenli olarak günde bir defa yedeklenir ancak geri yüklerken sadece en yeni tarihli olan geri gelir (isimleri de tarihtir). Yine de bunlara şimdilik dokunmamakta fayda var.

Hocam kafama takılan birşey var, klasoru yedekledikten sonra konusmalar yedeklenicek iyi guzelde. Programi silip tekrar yukledikten sonra mesaj yedegini bulucak ama durumlar yine gitmis olmuycak mi. sonucta yeni kuruyorsun programi

• Durumu bilmiyorum, ben yıllar önce bir kere kurdum hala aynı:)

BU arada önemli bir detay; Whatsapp'ı silmeden önce yedek aldığından emin olun. Emin değilseniz ayarlar>sohbetler bölümünden siz yedek alın. Yoksa son yedekten bu yana geçen zamandaki konuşmalarınız gider.
  • Uygulama ve konuşma geçmişi hafıza kartındaydı, kart bozuldu yeni kart takınca konuşmalar geri gelir mi? Whatsapp kendi sunucularına yedekliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WHATSAPP REHBER SİLME
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.