Şimdi Ara

whatsapp kız meselesi lütfen yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sevgilim telefonunu bana vermiyor konuşmalarına bakmamı istemiyor merak ediyorum benden gizlediği birşey var ben birşeyler duydum bilgisayar üzerinden whatsapp konuşmalarına bakılabiliyor diye araştırdım ama bulamadım şu anda doğru konuyamı yazıyorum onuda bilmiyorum ama lütfen bi yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

• Guvenmiyosan ayrıl

Edit: Pardon hocam bi an kendimi konu dışında hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B98525604 -- 4 Eylül 2014; 2:15:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav güveniyorum güvenmesinede emin olamıyorum ve ayrılmak istemiyorum
  • meteor12345 M kullanıcısına yanıt
    Kaç yasindasin hocam

• Kesinlikle ayrıl yahu o ne oyle

• Seven kız erkek arkadaşına telefonunu gösterir bundanda rahatsız olmaz dost acı söyler kardeşim sevgilin boynuzu geçiriyor sana :)

• Güven yoksa ayrıl, boşuna güveniyorum falan da deme, güvenmemek için sebeplerin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FBI ile görüş

• Bence kıza yol göster. Sana görüşmelerini göstermiyorsa gizlediği bir şey vardır, bunu öğrendiğinde kızla ayrılmana neden olabilir.

• Andorid uygulamanın insan başına açtıklarını ve foruma açtırdığı başlığı görüyor musunuz...

Dostum çek resti gitsin...
  • Bu işte bi it biniği var belliki sana göstermiycek kadar önemli de ne olabilir ki ? Buna göre davran bence
  • Telefonu istediğinde "vermicem vermicem, benim değil mi vermicem" diyorsa ayril genç.

• Valla dostum, felaket tellalığı yapmak istemem ama arkadaşlar haklı görünüyor...

Kız arkadaşın telefonunu sana göstermiyorsa, hoşuna gitmeyecek bir şeyler yapıyordur. Direkt aldatıyordur demiyorum ama onaylamayacağın işler peşinde demektir. Sana önerim; çok ciddi bir şekilde eğer sana telefonunu göstermezse, ilişkinizi tekrar gözden geçireceğini söyle.

Sana rest çekerse de ayrıl gitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Telefonu istediğinde "vermicem vermicem, benim değil mi vermicem" diyorsa ayril genç.

• Yav nasıl erkeksin sen kiz arkadasim telefon vermiyor bana ne demek. Erkek saklar telefonu diger kizlarla konusmalari gizlemek icin kizin sakladigini ilk defa duydum.

• bir ilişkide güven çok önemli hocam. güvenmiyorsan yürümez yani
  • Kiz telefonunu.sana vermiyo sende erkek dye geziyon ortada vayy be.ezilmeyin su kezbanlara bu kafar gerekirse carp agzina 2 tane o telefonu al.nedir bu pisirikliginiz anlamamki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bu mesajları okuduktan sonra kalp krizi geçirmiştir

• Ben konusmalari haftada bir temizlemekten biktim kiz gormesin diye ayrica guvendigim halde deli gibi bakar kurcalarim ama hic böyle bisey yaptigi olmadi

Senin vermemen kizin umrunda degilse veya senin yazismalarini merak edip kurcalamiyosa ustune kendi telefonunu vermiyosa resmen su kacirmis oluyo boynuzlar goruyorum heryerde :) Ayriligi goze alarak zorla al kurcala riskli ama kendini yemenden iyidir :)

• Telefonu gizlice almayi dene diğer türlü pek kolay olacağını sanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.