Şimdi Ara

Whatsapp kişi onu eklediğimi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar rehberimde olmayan birini rehberime ekliycem dolayisiyla whatsapp imada eklenecek ben onun rehberinde eklimiyim değilmiyim bilmiyorum acaba eklediğimi anlayabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp'ta Kişi Ekleme ve Gizlilik

WhatsApp'ta birini eklediğinde, kişi bunu çeşitli yollarla görebilir:

• Profil Resmi ve İsim: Kişiyi rehberine eklediğinde, profil resmini ve adını WhatsApp'ta görebilir.
    • Son Görülme: Kişiyi rehberine eklediysen ve sen Son Görülme özelliğini etkinleştirdiysen, o kişi son çevrimiçi olma zamanını görebilir.
    • Durum Mesajı: Kişiyi rehberine eklediysen ve sen bir durum mesajı ayarladıysan, o kişi bu mesajı görebilir.

Öte yandan, sen birini rehberine eklesen bile, şu durumlarda kişi bunu görmeyebilir:

• Kişinin Rehberinde Yoksan: Kişiyi rehberine eklediysen ancak o kişinin rehberinde sen yoksa, kişi seni WhatsApp'ta göremez.
    • Gizlilik Ayarları: Kişi gizlilik ayarlarında "Sadece Rehberimdeki Kişiler" seçeneğini etkinleştirmişse, sen rehberinde olmasana rağmen seni WhatsApp'ta göremez.

Sonuç:

WhatsApp'ta birini rehberine eklediğinde, kişi genellikle profil resmini, adını, son görülme zamanını ve durum mesajını görebilir. Ancak, kişi seni kendi rehberine eklememişse veya gizlilik ayarları "Sadece Rehberimdeki Kişiler" olarak ayarlanmışsa, seni WhatsApp'ta görmeyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eklediğini göremez.

• öyle bir program yok galiba ama şöyle bir program var ve ondan daha mantıklı.. WhatsApp da programa eklediğin kişi ne zaman online olmuş ne zaman oflıne olmuş hepsinin kaydını tutuyor.
     Whatsapp kişi onu eklediğimi görür mü? Whatsapp kişi onu eklediğimi görür mü?

• Ekledigini girmez ama yukaridaki program tehlikeli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj yazmazsan göremez sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorüyorlarsa ben bittim beyler çok kişiyi ekledim eklenmeyecek

Siyasetten spora çok kişi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Allah'ım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.