Şimdi Ara

whatsapp için telefon tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadaşıma hediye edebileceğim geçici yollu 2.el bi telefon arıyorum.. şöle 150-200 civarı bişey olucak..
    sadece böle whatsapp ı ve facebook u böle çatır çutur açsın istiyorum.. bide görünüş olarak güzel bişey olursa çok iyi olur.. önerileriniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

aylık 10 lirayı gözden çıkarabiliyorsanız (bis için) ikinci el bir blackberry alın.keyfinize bakın.

bbme girmesini istemiyorum desem :))

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

aylık 10 lirayı gözden çıkarabiliyorsanız (bis için) ikinci el bir blackberry alın.keyfinize bakın.

anlıyorum sanırım :)

eğer ki telefondan fazla anlamıyorsa telefonu alır almaz bbm ı kaldırırsınız olur biter :)

quote:

quote:

anlıyorum sanırım :)

eğer ki telefondan fazla anlamıyorsa telefonu alır almaz bbm ı kaldırırsınız olur biter :)

bbmi kaldırcam, o kuracak bakıcak, sonra yine kaldırcam, sonra yine kurarsa eski arkadaşları full aynen onlayn ise bitmiyo işte o zaman :)
  • nokia c3-00 al:) ben whatsapp ı bu telefonla öğrendim:D şuan kontör ve internet paketim yok ve sağ sola bişeyler yazıyorum:D mesaj geldiğinde titriyo felan:) sanki telefona yüklü gelmiş gibi:D face felan bu telefonda mütiş gidiyo:) fotoğraf makinem olsaydı foto çeker gösterirdim whatsapp ve face performansını:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

nokia c3-00 al:) ben whatsapp ı bu telefonla öğrendim:D şuan kontör ve internet paketim yok ve sağ sola bişeyler yazıyorum:D mesaj geldiğinde titriyo felan:) sanki telefona yüklü gelmiş gibi:D face felan bu telefonda mütiş gidiyo:) fotoğraf makinem olsaydı foto çeker gösterirdim whatsapp ve face performansını:)

inanırmısın 2 gündür bu telefonu araştırıyom ve yarın bikaç kişiyi arıyacam bu telefon için.. bu mesajdan sonrada almak şart zaten :)
    TELEFON TAVSİYESİ !!!
    11 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

nokia c3-00 al:) ben whatsapp ı bu telefonla öğrendim:D şuan kontör ve internet paketim yok ve sağ sola bişeyler yazıyorum:D mesaj geldiğinde titriyo felan:) sanki telefona yüklü gelmiş gibi:D face felan bu telefonda mütiş gidiyo:) fotoğraf makinem olsaydı foto çeker gösterirdim whatsapp ve face performansını:)

inanırmısın 2 gündür bu telefonu araştırıyom ve yarın bikaç kişiyi arıyacam bu telefon için.. bu mesajdan sonrada almak şart zaten :)

hayırlı olsun;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Eger ısletim sistemi önemli değilse C3'ü tavsiye ederim. Bataryasi çok uzun gidiyor. Ama malzemesi biraz dandik klavyesi zamanla silinebiliyor.

o kullanan kişiye bağlı bence:) telefon her gece yatak düşüyo camı sapasağlam tuşlar sağlam yazılar belli:) fazla bişey yapılmadığından hızlı duruyo aralık 2010da aldım telefonu;)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.