Şimdi Ara

Whatsapp HACK Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim samsung android telefonum var

Sim kartım kuzenimin üzerine kuzenim aynı sim kart çıkartıp benim mesajlarıma erişebilir mi

Çünkü ben birine mesaj attım 2 mesajdada onun telefonu titredi ve birşey yapmış olabileceğinden şüpheleniyorum

Belki tesadüf olabilir ama şüphelendiğim için sizlerden yardım istiyorum

Mesajlarıma her hangi bir şekilde erişim sağlayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android bölümüne açın. Apple kullanıcıları bunu bilemezler. Zira ios da olmaz ama belki android de olur.
  • Mesajı hangi bölüme atacağını bilememiş bi üniversiteli arkadaş...

Android mesajını apple bölümüne atabilcek derecede...
  • android bölmü daha sağlıklı cevaplar verebilir size
  • Belki öbür telefon iphone dur :)
  • Oyle seyler olabiliyor egerki bir telefonda bir hat üzerine whatsapp kurduysanız ve o hattı çıkartıp baska bir telefonda da aynı işlemi yaparsanız ikiside kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Oyle seyler olabiliyor egerki bir telefonda bir hat üzerine whatsapp kurduysanız ve o hattı çıkartıp baska bir telefonda da aynı işlemi yaparsanız ikiside kullanılıyor

Alla alla ben telefonum tamirdeyken tabletten giriyordum. Sonra geri alınca telefondan girdim onayladım tabletten çıkış yaptı direk başka bir cihazla eşleştirildi tekrar aktive etmeniz lazım diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WhatsApp İsim Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • whatsapp sadece tek bir hesapla çalışır. yani tek bir cihaz.
  • Whatsapp 2. Bir cihazda giriş yapıldığı zaman eski cihazda devre dışı kalıyor diye hatırlıyorum bi ara denemiştim bluesteaks programı ile. Hat kuzenin adınaymış 2. Bir kart alsa eski hat işlev dışı kalıyor anında o da imkansız. Whatsapp web ile görebilir benim bildigim oda masaüstü versiyonda oluyor. İhtimal yok ama bence hattı üzerinize alın kafa rahat olsun
  • aynı sim karttan çıkartamaz sim kart çıkarttığı anda senin sim kapanır 1 numara 2 sim kartta kullanılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.