Şimdi Ara

[WHATSAPP GRUBU ICIN SON 9 KISI] 2015 YGS/LYS HAZIRLIK - 12.SINIF ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
34
Favori
9.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay'ı aşkın bir süredir grubumuz aktif. Yeni üye alımlarımız vardır gelmek ısteyenler WHATSAPP Grubu İçin PM Atabilirsiniz Arkadaşlar. Adınızı,bölümünüzü ve hedefinizi mesajınızda belirtirseniz daha iyi olur.

Whatsapp grubumuz soru sorma-çözme amaclı, derslerle ılgılı konular uzerıne konusulan bır gruptur. Konu dışı konuşacak olanlar gelmesinler.

(konuyu ve grubu 11.sınıfken acmıstım)Sınava giricek olan arkadaşlarımızın sıkıntısı-telaşı daha büyük oldugu için bu konu kirliliğiyle onları rahatsız etmemek adına tek bir başlık altında toplanmamızın faydalı olucagını düşündüm.

Biz 11. sınıfların YGS ye yaklaşık 400 gün gibi büyük bir zamanı var. LYS'yi söylemiyorum bile Ama bu büyük zaman dilimi gün geçtikçe azalıyor ve (büyüklerimizin söyledigine göre) bir bakmışız sınav zamanı gelmiş. O telaşı 2-3 aya sıkıştırmak yerine şimdiden hep beraber bilgi alışverişi yaparak YGS ve LYS ye iyi bir hazırlıkla hedeflerimize ulaşabiliriz. Öncelikle bu konunun amacı;

1.Bilgi alış-verişi yaparak kendimize uygun minik programlar hazırlamak.
    2.Doğru kaynaklarla çalışıp sınav maratonuna kendimizi hazırlamak.
    3.Sıkıntılı,çöküşlü zamanlarımızda birbirimizi motive etmek.
    4.Zamanımızı en verimli şekilde değerlendirip hedeflerimize ulaşmak.
    5.Takıldığımız sorularda birbirimize danışmak
    6.Pratik çözümler ve taktiklerle yardımlaşmak.

Buna daha birçok madde eklenebilir, zamanla editler yaparak konuyu daha güzel ve kullanışlı hale getirmek bizim elimizde.Şimdi 11. sınıf olan ve bu çalışmamıza katılmak isteyen arkadaşlar 'katıldım' diye yorum yaparlarsa listeye onlarıda dahil ederim. Liste yapmamda ki sebep birbirimize ulaşmamız konusunda kolaylık sağlayacak olmasını düşünmem.

Son olarak birbirine rakip gözüyle bakıpta bu çalışmayı provake etmek isteyen arkadaşlar bizden uzak olsunlar Başlangıç olarak ben kendi programımı atıcam, diğer arkadaşlarımızında önerilerini yardımlarını bekliyorum.İyi günler

Liste:
    4.Sjoberg
    5.TRATAY
    6.Curtis46
    7.asima
    8.demasman
    9.TURKISHBOSS
    10.bhdrygn11
    11.Vestibo
    12.Tlgxxx
    13.Dreiunddreißig
    14.PilotErim
    15.garip bir insancik
    16.whiterock608
    17.hideaways
    18.qazwsx21
    19.Emre bin Ahmet
    20.sisilik
    21.egelox
    22.RocknrollaM&M
    23.AlliedSL
    24.osmanozen04
    25.demirhaner61
    26.Brkfba7171
    27.hopa78
    28.isvicresiz bilim adami
    29.studyhard
    30.anil9
    31.JellyBrain
    32.benemder
    33.DontJazzMiss
    34.hamamtellagi
    35.TüpçüFikret
    36.laziko61
    37.furkansuna
    38.Principito
    39.FBaran7
    40.JohnnyCash
    41.manevizengin
    42.VinniePazienza
    43.xaxti
    44.condrad
    45.seeyiit
    46.9888
    47.burakaydin
    48.wRedzus
    49.Ain
    50.ghost society
    51.gladhtc
    52.*Professor Chaos*
    53.baturalpkun
    54.4007
    55.Skins
    56.Chariss
    57.aseven97
    58.senahizm
    59.tooklife
    60.so be it
    61.Dark Tranquillity
    62.esrakr
    63.MikuriNN
    64.erotikbrokoli
    65.ygslys2015
    66.Hector17
    67.KisstheCook
    68.note25s
    69.dgknaks
    70.ygslys2015
    71.black_sem
    72.Expelliarmus
    73.Hobala Cobulup
    74.baroncan1
    75.scdewils
    76.kızgınjapon
    77.TerraMater
    78.@rockybalboa
    79.Uykusuz1905
    80.Dr.Beyin
    81[.b]@m_s_genc
    82.@Phoénix
    83.@osmanozen04[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFE3C8F4-B -- 31 Ağustos 2014; 20:27:21 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFE3C8F4-B -- 2 Haziran 2014; 14:34:19 >
  • Katıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kafamda şöyle bi program yaptım ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum

Şu an 11.sınıfı tam götürücem,yazın YGS'yi komple bitirip okul başladıktan sonra hergün YGS denemesi çözecem ve LYS'den her hafta her dersten birer konu bitiricem ve YGS'ye kadar LYS konularını bitirip YGS'den sonra LYS denemesi çözecem sınava kadar Hedef,İtü Makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderStroke®

Ben kafamda şöyle bi program yaptım ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum

Şu an 11.sınıfı tam götürücem,yazın YGS'yi komple bitirip okul başladıktan sonra hergün YGS denemesi çözecem ve LYS'den her hafta her dersten birer konu bitiricem ve YGS'ye kadar LYS konularını bitirip YGS'den sonra LYS denemesi çözecem sınava kadar Hedef,İtü Makine.

11.sınıfsan senıde katıyorum listeye programın ıskeletını olusturmussun ama ayrıntıları parca parca belırlemek daha mantıklı bence 15gunluk 20gunluk programlarla iyi iş çıkartılabilir

• Okulların ilk haftası konu özetli bitecek. Şuan problemler, sayıların büyük bir kısmı bitti. Yapamadıklarımı halletmem lazım. Ygs Kimya'da Hayatımızda Kimya kaldı. Yarına kadar bitecek. Ygs Biyolojiye başlayacağım 0'dan. Lys Kimya'yı da işlediğimiz yere kadar en kısa sürede bitirmek istiyorum. Aynı şekilde Matematiği de. Geometri ve Fizik kalıyor geriye işte. Üçgen Dörtgen altyapım var. Okulla götüreceğim işte Geometriyi. Fizik için daha bir fikir oluşturamadım.
  • Ben ygsyi nerdeyse yarıladım. Ygs kimya zaten çoktan bitti okulun başlamasıyla ygs türkçeyede giriş yapacagım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ygs kimyayı bitirdim fizikte tam sayılır yazın tüm sayısallar ygs lys bitirmeyi ve 12. Sınıfta tamamen deneme çözücek şekilde ayarlıyorum kendimi... 11i geometri hariç sağlam çalışıcam.

• yaza kadar fizik Biyo tarih coğrafya yi Ygs olarak halletmem lazım , mat geo kimya bitti sayılır ayrıca Lys mat da ilerletmem lazım , 11 i okulda Dersane de orda burda Ygs yi de evde çalışarak rahat götürürüm

• Yaz hocam 11.sınıf TM'yim Hedefim Marmara Hukuk
  • Beyler inanamama sorunu var ben de Ve 17 yaşına kadar ders çalışmamış bir insanım ? tavsiyeleriniz neler.

not; and lisesi 62-63 ort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISHBOSS -- 6 Şubat 2014; 17:48:05 >
  • takip
  • Katıldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz yaz 11.Sınıf dilciyim bende :))) Yalnız bu aralar ders falan calısamıyorum yani kendime söz gecirip masa basına gecemiyorum :( Var mı önerisi olan ?
  • 11.sinif dilciyim hedef marmara veya 9 eylül ing ögrenmenligi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

11.sinif dilciyim hedef marmara veya 9 eylül ing ögrenmenligi :)

Bırak bu işleriiiii bırakkkkkkkkkkk :D:D:D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlgxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

11.sinif dilciyim hedef marmara veya 9 eylül ing ögrenmenligi :)

Bırak bu işleriiiii bırakkkkkkkkkkk :D:D:D:D:D:D

• Soru soralım diye adamlar konu acmıslar soru soruyoruz cevap yok
  • Aramızda erkencı davrananlar var kolay gelsın, darısı başımıza

• quote:

Orijinalden alıntı: Tlgxxx

Yaz yaz 11.Sınıf dilciyim bende :))) Yalnız bu aralar ders falan calısamıyorum yani kendime söz gecirip masa basına gecemiyorum :( Var mı önerisi olan ?

7/24 ınternette olamıyoruz hocam sakin benım gıbı mat1le hafıften baslangıc yapabılırsın gunde 1konu felan calıssan yeterlı , zaman gectıkce temponu artırırsın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.