Bildirim
Whatsapp'da 'last seen' ne demek ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet hocam aynen öyle demek oluyor. arkadaşının görüldüğü son saat -
arkadaşın sana cevap vermemiş sallamamış -
Yani chat sayfamıza bugun o yazan saatte bakmış değil mı ?
Anladım teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: head
Yani chat sayfamıza bugun o yazan saatte bakmış değil mı ?
Anladım teşekkürler.
evet aynen öyle..
rica ederim -
Hayır sizin chat sayfanızı degil. Whatsapp uygulamasını en son hangi zamanda açtıgını yazıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayfoncu4
arkadaşın sana cevap vermemiş sallamamış
bozma arkadaşların arasını
-
quote:
Orijinalden alıntı: PulserWP
Hayır sizin chat sayfanızı degil. Whatsapp uygulamasını en son hangi zamanda açtıgını yazıyor.
evet bu şekilde -
emin misiniz bence o kişinin chat sayfasını ne zaman açtıgı cunku kac gundur whats a girmiyorum hic konusmadım bakıyorum farklı kısıler farklı saatler var -
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
emin misiniz bence o kişinin chat sayfasını ne zaman açtıgı cunku kac gundur whats a girmiyorum hic konusmadım bakıyorum farklı kısıler farklı saatler var
ee nolmuş ? -
quote:
emin misiniz bence o kişinin chat sayfasını ne zaman açtıgı cunku kac gundur whats a girmiyorum hic konusmadım bakıyorum farklı kısıler farklı saatler var
farklı kişiler farklı saatlerde açıyo olmasın whatsapplarını?? -
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
farklı kişiler farklı saatlerde açıyo olmasın whatsapplarını??
-
last seen kavrami kisinin en son whatsapp acilis tarihini gosterir chat sayfana bakisini degil. ha su var eger sen mesaj attiktan sonra bakmissa whatsapp a ve cevap atmamissa ... -
Arkadaşlar benim sorunum daha farklı bir türlü çözemiyorum yardım lütfen.
samsung galaxy kullanıyorum.
Whatsapp da arkadaşlarla mesajlaşırken karşı tarafın yazdığı yazı anında geliyor ancak yanında görünen saat 3 saat geriyi gösteriyor. Örnek verecek olursam:
yazışmamız öğlen 12 de başlıyorsa benim yazımın yanında güncel saat görünüyor
arkadaşımın verdiği cevabın yanında 3 saat gerisi görünüyor. sinir bozucu bir durum yardım edin lütfen... -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz113
Arkadaşlar benim sorunum daha farklı bir türlü çözemiyorum yardım lütfen.
samsung galaxy kullanıyorum.
Whatsapp da arkadaşlarla mesajlaşırken karşı tarafın yazdığı yazı anında geliyor ancak yanında görünen saat 3 saat geriyi gösteriyor. Örnek verecek olursam:
yazışmamız öğlen 12 de başlıyorsa benim yazımın yanında güncel saat görünüyor
arkadaşımın verdiği cevabın yanında 3 saat gerisi görünüyor. sinir bozucu bir durum yardım edin lütfen...
Iphone al düzelir
Ben böyle sorunların önüne geçmek için son görülme zamanını kapattım. Tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bugrahan18
Ben böyle sorunların önüne geçmek için son görülme zamanını kapattım. Tavsiye ederim
Nereden?
Whatsapp Last Seen'i gizlemek istiyorsanız şuradaki bilgiler de işinize yarayabilir -> Whatsapp Last Seen Gizleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 27 Ocak 2013; 18:20:39 > -
Arkadaşlar ya whatsappta şöyle bi sıkıntım var. Örneğin bi arkadaşım ile konuşuyoruz ikimizde çevrimiçiyiz ancak bende hala son görülme şekliyle gözüküyoruz.
Çevrimiçi yazmıyo kızda.. Kendimi görebilmek için kendi numaramı da kaydettim rehbere bakıyorum kendim çoğu zman son görülmelerim yazıyo çevirimiçi olunca çevrimiçi
yazmıyo. Arkadaşlarımında hep çook önceki son görülmleri yazıyo ancak onlar daha yeni girip çıkmış oluyo ancak ben eski son görülmelerini görüyorum hala :S
Anlayabilen cevap atarsa sevinirim.. :=) -
quote:
Orijinalden alıntı: zeynepkara3492
Arkadaşlar ya whatsappta şöyle bi sıkıntım var. Örneğin bi arkadaşım ile konuşuyoruz ikimizde çevrimiçiyiz ancak bende hala son görülme şekliyle gözüküyoruz.
Çevrimiçi yazmıyo kızda.. Kendimi görebilmek için kendi numaramı da kaydettim rehbere bakıyorum kendim çoğu zman son görülmelerim yazıyo çevirimiçi olunca çevrimiçi
yazmıyo. Arkadaşlarımında hep çook önceki son görülmleri yazıyo ancak onlar daha yeni girip çıkmış oluyo ancak ben eski son görülmelerini görüyorum hala :S
Anlayabilen cevap atarsa sevinirim.. :=)
telefon ve işletim sistemi nedir senin ve arkadaşının?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X