quote:Orijinalden alıntı: samibatu quote:Orijinalden alıntı: oversteer Ne var ne yok ? gibi bir anlamı var whats up man olarak kullanılır genelde, senin sorunun ne adamım gibi bir anlama gelir. Teşekkür ederim dostum birşey değil
ne var ne yok annamında nasıl gidiyor demek değildir diye biliyorum çünkü bunun için genellikle how is it going? derler
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt En kısa hali de Sup tır Sup Shut up 'ın kısaltması diye biliyodum ben? What's up da naber anlamına geliyo diye biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt En kısa hali de Sup tır Sup Shut up 'ın kısaltması diye biliyodum ben? What's up da naber anlamına geliyo diye biliyorum Yok.
quote:Orijinalden alıntı: Tyraél quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt En kısa hali de Sup tır Sup Shut up 'ın kısaltması diye biliyodum ben? What's up da naber anlamına geliyo diye biliyorum Yok. ok
quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: Tyraél quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt En kısa hali de Sup tır Sup Shut up 'ın kısaltması diye biliyodum ben? What's up da naber anlamına geliyo diye biliyorum Yok. ok Tamam.
quote:Orijinalden alıntı: samibatu quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: Tyraél quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt En kısa hali de Sup tır Sup Shut up 'ın kısaltması diye biliyodum ben? What's up da naber anlamına geliyo diye biliyorum Yok. ok Tamam. slm
quote:Orijinalden alıntı: Tyraél quote:Orijinalden alıntı: samibatu quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: Tyraél quote:Orijinalden alıntı: Executor06 quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt En kısa hali de Sup tır Sup Shut up 'ın kısaltması diye biliyodum ben? What's up da naber anlamına geliyo diye biliyorum Yok. ok Tamam. slm a.slm ASL ?
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] quote:Orijinalden alıntı: Tyraél Ne yukarı? ne alakası var arkadaşım whats up birleşince yeni bir anlam üretiyor türkçe de olduğu gibi.. "Ne yukarı" ne alaka "Neler yukarı" olcak çünkü what'ın sonunda s var