Şimdi Ara

What U Hear (Duyduğunu Kaydet) özelliği Win 7 de yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 çıktığından beri kullanmaktayım..Ses kartım SB Audigy.güncel driver ınıda kurmuştum buraya kadar sorun yak .taki geçen akşam netten kendim yüklediğim bi videoyu screen capture yaparak kayıt etmek istememe kadar..
    önceden what u hear özelliğini o an ne ortam sesi varsa onu kaydedebiliyordu..ancak şimdi ses denetimindeki kayıt bölgesinde kullanılmayan aygıtları göster desemde ""What u hear" çıkmıyor..bunu nasıl aktifleştirebilirm..

• Öncelikle merhaba kardeşim. Bende bu olaydan müzdariptim. Ama sorunu araştırarak çözmeyi başardım.

Hem OnBoard ses kartı olsun hem de dahili ses kartı olsun "stereo mix" ve "what u hear"'i "Devre dışı bırakılmış aygıtları göster" seçeneği işaretli olsa bile göremiyordum. OnBoard ses kartının güncel driverını "Driver Genius" adlı programla çözdüm. Şuan rahatlıkla kullanıyorum. Creative ses kartının yanında gelen kurulum cdsindeki driverların sürümü eski olduğu için Windows 7 ve Windows Vistada bu özelliği göremiyordum.

Creative'in destek sitesinden Windows Vista için çalışan driverını buldum. "What u Hear" gayet güzel kayıt yapıyor sesi. Windows 7 için böyle bir çözüm bulamadım. Onboard ses kartında "Stereo mix" özelliği varsa şimdilik onu kullanabilirsin. Link

Sonucu buraya yazacağım.

Selametle...

Buradan takip edebilirsin. Yada benim blog sayfamdan takip edebilirsin.

CominGSoon

• teşekkürler,deneyeceğim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.