Şimdi Ara

Wharfedale hoparlör alıyorum. Lütfen bilgilerinize ihtiyacım var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynı dertten muzdaripiz valla ama kimsenin bildiği yok ya da satan yok.

4 yıl önce aldığım ve zaman sıkışıklığı nedeniyle sadece hafta sonları arada kullandığım 9.6 rosewood hop.ları satıyorum. Gelip gören arkadaşlar hak vereceklerdir. Çok az kullanıldığı için yenisi ile ayırt edilemez.

533 746 01 08
  • barispeh B kullanıcısına yanıt
    O hoparlörleri ben de gördüm. Onlar talep üzerine beyaz lake renk boyanmış. Normalde o kolonların lake beyazı yok. İlave lake boya işçilği yüzünden fiyat yüksek.
    A/V Sistem: Samsung 75’’ QLED TV / Panasonic PT-AT6000E Projeksiyon / Projektorpark 235x132 Gold (Motorlu) / Sonic Frontiers Line 1 Pre-Amp. / Vincent SP-T800 Power Amp. / Yamaha RX-V2067 AVR / Apple TV 4K / Allo USB Bridge Signature / Gustard X16 DAC / D-Smart HD PVR / Turkcell TV+ / Monster Power Center HTS-5100 / Logitech Harmony Utimate Remote / Speaker (Front: Monitor Audio PL200 - Cen.: Wharfedale Jade C2 - Surr.: Focal Sib Jet Black - Sub.: ....) / Kablolar (Speaker: Van den Hul, TTAF - HDMI: Chord, Paugge - Interconnect: Wireworld, Oehlbach, TTAF - Power: Lookab Optirius) / Truenas PC / APC SUA-1000i Smart-UPS
  • Siz ne zaman gördünüz bilmiyorum ama ben geçtiğimiz hafta gördüm. Epey çatlaklar olmuş. Benim mobilyacıma ücretsiz aynı işi yaptırabiliyorum. Anlamsız bence o kadar para vermek. İkinci 600 civarına alacağım ve renk düşündüğüm gibi olmazsa (gri falan olursa) boyatacağım.
  • barispeh B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, son halini görmedim. Kaldıki o kolonlar sıfır olmadığı için çatlak olabilir.
    Lake boya yaptırmak pahalı bir iş. Eğer ki bedavaya yaptırma gibi bir imkanınız varsa süper bir durum.
    A/V Sistem: Samsung 75’’ QLED TV / Panasonic PT-AT6000E Projeksiyon / Projektorpark 235x132 Gold (Motorlu) / Sonic Frontiers Line 1 Pre-Amp. / Vincent SP-T800 Power Amp. / Yamaha RX-V2067 AVR / Apple TV 4K / Allo USB Bridge Signature / Gustard X16 DAC / D-Smart HD PVR / Turkcell TV+ / Monster Power Center HTS-5100 / Logitech Harmony Utimate Remote / Speaker (Front: Monitor Audio PL200 - Cen.: Wharfedale Jade C2 - Surr.: Focal Sib Jet Black - Sub.: ....) / Kablolar (Speaker: Van den Hul, TTAF - HDMI: Chord, Paugge - Interconnect: Wireworld, Oehlbach, TTAF - Power: Lookab Optirius) / Truenas PC / APC SUA-1000i Smart-UPS
  • beyaz lake diye 9.6 ya 2000 tl vermek
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • Zevk meselesi. Kimisi için ses, kimisi için ses ve görüntü, kimisi içinde sadece görüntü önemlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de 2000 TL'ye alternatifler pek çok. Bu sebepten arayışa devam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.