Şimdi Ara

Whalen Konusunda Çirkin İddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li yıldızı Lindsay Whalen'in Türkiye'yi izinsiz şekilde terk etmesiyle ilgili olarak çarpıcı bir iddia geldi. Konuyla ilgili Skorer.com'a konuşan sarı-kırmızılı bir yönetici bugünkü yönetim kurulunda, sorunu ayrıntılı şekilde ele aldıklarını ve çarpıcı bilgilere ulaştıklarını açıkladı. Parasının ödenmediği için Galatasaray'dan ayrılan ve sözleşmesinin feshi için işlemleri başlatan ABD'li oyuncunun farklı cinsel eğilimlerde olduğu ve bu yüzden İstanbul'dan ayrıldığı belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetici, sporcunun kendi cinsinden birisine ilgi duyduğunu ve bunun için apar topar Fransa'ya gittiğini söyledi. Aynı zamanda evli olan ABD'li oyun kurucunun eşiyle birlikte Fransa'ya gitmesi kafaları karıştırmış, annesinin İstanbul'da olması ise Galatasaray defterini kapatmadığı şeklinde yorumlanmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncunun üzerini çizerken, iki yeni transfer için kolları sıvadı. Maya Moore ve Tamika Catching'in transferi için girişimlerin başladığı açıklandı."

Ben resmen iğrendim bu olaydan. Cinsel birlikteliği kimi ilgilendirir? Hadi var diyelim neden bu kadar detaylı bir şekilde anlatıyorsunuz üstün körü geçin. Hiç yakıştıramadım şu son günlerde müthiş başarılı bir yönetim yapan GS yönetiminden böyle bir açıklamayı (şayet haber gerçekse zira gs düşmanı milliyetin haberi)

• galatasaraya laf edelim diye emir almışlar bilmeden yazıyorlar işte.Ya whalen ile Wauters'ı sırf soyadı benziyor diye değiştirip haber yapmışlar. Wauters o yolda.hatta kadının karısı var.Şimdi nasıl saldıracaklarını şaşırdılar yalan yanlış haberler yazıyorlar.
  • Haberi yapan Nevzat dindar. Belliki yoneticiler bı haber yapta hatamız unutulsun demiş. Ayrıca hemen saldırmayın bunu herkes yapıyor. Bizim yoneticilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.