Şimdi Ara

whaff ile androidden para kazanmak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamanın adı : WHAFF REWARDS (Play store'da whaff yazdıktan sonra çıkan ilk uygulama)
    İndirdikten sonra uygulamayı açıyoruz ve sağ üst köşeden login yazan yere tıklıyor ve facebook hesabımız ile giriş yapıyoruz. Bu arada size invitation kod soracak lütfen benim kodumu giriniz. KOD :AU84040
    Kurulum bu kadar Sonra Premium Picks , Whaff Picks ve Other Picks işlemlerini yapıyoruz. Her Picks'in altında türkçe açıklama var indir ve yükle diye. Siz indirip bir kere giriyorsunuz ve 3 saniye sonra ücret hesabınıza aktarılıyor.

Ücretler aşırı derecede yüksek,biraz bahsedeyim ücretlerden. KOD :AU84040
    Referans kodu ile üye olursanız direk size $0.30 veriyor ki vereceğim ref ile üye olmazsanız sistem sahibine gidiyor ücret ve size birşey gelmiyor. Sıfırdan başlamak yerine $0.30'dan başlamak daha iyi olur.
    Kesinlikle her gün Premium Picks veriyor, ve bu premium picks ücreti $0.20 ayrıca her gün oyuna girmeniz size ekstra $0.05 veriyor.
    Normal Whaff Picks'ler $0.24 ile $0.07 arasında geliyor ve ortalama $1.5 buradan geliyor. Sadece uyglamayı indirip bir kereliğine giriyorsunuz.
    Şirket reklamları, oyun videoları izleyebiliyorsunuz. Bu reklamlar her gün çıkar ama çok çıkmaz, en az gün içerisinde $0.2 buradan kazanabiliyorsunuz.
    Facebook arkadaşlarınızı davet ediyorsunuz ve bu HER GÜN OLUYOR. $0.60

Toplamda en az $0.20 + $1.50 + $0.60 + $0.20 = $2.5 bakın bu en az. Gün içerisinde whaff picks kısmı update oluyor.

Telefonda oyun oynayıp yada başka şekilde boş geçiriyorsanız, aslında iyi bir uygulama.

Paypal alt ödeme limiti $10

Ödeme şekillerinde bize en lazım olan PAYPAL var, amazon gift card var Google play gift card var. KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.

Ek olarak şu an gözüken teklifler bitince vpn hotspot shield kurup telefona reset attıktan sonra tekrar girerseniz ekstra uygulamalar da aktifleştirebilirsiniz. Fakat hotspot u her açıp kapatışınızda Whaff a girmeden önce telefona reset atarsanız kafanız daha rahat olur. Çünkü normalde vpn kullanımı yasak.

Son olarak eğer herhangi bir kod yazmazsanız 30 cent alamıyosunuz.
    Eğer yazarsanız hem siz hem de ben 30 cent alıyorum bu yüzden çok görmeyin kodumu yazın lütfen
    KOD :AU84040

Ödeme kanıtını ekliycem

• Fena değil gibi duruyor denenebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanıt bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya inanmayın böyle şeylere adamın hesabı bile feyk 7 şubatta almış hesabı ilk konusu bu. birde referansını vermiş sizin üzerinizden para kazanacak zamanında çok uğraştım bu işlerle size abi tavsiyesi zamanınıza yazık uğraşmayın böle şeylerle para falan kazanamazsınız.
  • valla arkadaşlar google play den yüklenen bir uygulama öyle bilinmedi bir siteden falan değil. kanıtları bir sürü var gerekli araştırmayı yaptım. aklıma gelen ilk konu buydu o yüzden bu konuyu açtım. bilgi paylaşımına başlamak için. kimseyi birşey yapmaya zorlamıyorum istemeyen denemez.
  • deneyenler gerçek olduğunu bildirmek için beni onaylarlarsa sevinirim
  • Referans kodu vermek forumda yasak. Kaldırırsanız iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telegram botu ile para kazanmak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yükledim baktım da ücretler 0,03-0,04 civarında. bu şekilde işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Yükledim baktım da ücretler 0,03-0,04 civarında. bu şekilde işe yaramaz.

Ben 3 günde 3 dolar yaptım su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak12354

quote:

Telefonu sarj ederken giden elektrik parasina bile degmez

• Hiçbir işe yaramaz bu tür programlar. Kazandım diyen de kim bilir ne kadar uğraşmıştır, o uğraşı gerçek bir işe verse aldığı parayla ailesini yemeğe götürür.
    Bunda anca sakız alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamq36

quote:

Orijinalden alıntı: Burak12354

quote:

Telefonu sarj ederken giden elektrik parasina bile degmez

öğrenciler için ideal. çünkü kredi kartı yok ama google playden oyun almak veya uygulama içi satın almak falan istiyorlar. bunuda kredi kartsız yapmak istiyorlar o bakımdan güzel bir uygulama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.