Yatırım şartı geldi, listeleme ileri tarihe uzatıldı. Üye olmanızı önermem artık, önceden üye olanlar ise listelemeye kadar beklemeye alsa yeterli. WexoPay ile 10 euro kazanalım! + KYC gerekiyor. + Yatırıma gerek var. + Üye olduktan sonra ve işlemleri hallettikten sonra 10 WEXO direkt hesabınızda. + TrustPilot’ta puanlar yüksek, güvenilir. + Çekimler listelendikten sonra olacak. (4. Çeyrek ön görülüyor.) Bonusu alabilmemiz için gereken 3 adım: - Üyelik - KYC - Mobil uygulamayı indirme Eğer uygulamayı App Store(Ben direkt indirebildim) - Google Play'den indiremiyorsanız PC'den kaydolun. Bir arkadaşımız APK indirerek bu sorunu çözdü. Ayrıca işlemleri tamamladığınızda Affiliates kısmından Claim butonuna tıklamanız gerekiyor. Programın APK linki: https://apksos.com/app/cz.hundredspires.wexo Refli link: - (Ref ile üye olursanız 10 WEXO kazanabiliyorsunuz) Refsiz: - İletişim ve Sorularınız için: Telegram < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 17 Mart 2022; 11:26:48 > |
WexoPay Üye Ol, KYC Yap 10 Euro Kazan- Yatırımlı
-
-
Günceldir ve Token Zaman Çizelgesi aşağıdaki gibidir. (Nisan ayında 1 euro'dan satışa çıkacak). Elinizdeki tokenin değeri nisan ayının 10 eurosuna denk gelmektedir. KYC dışında yapmanız gereken herhangi bir şey yoktur.
Detaylı bilgi için kendi sitesi: Link
-
üye olurken sms gelmiyor telefona
-
Hocam kimseden duymadım öyle bir sorun, tekrar dener misiniz?
-
Teşekkürler üye oldum bonusu da aldım. Beklemedeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim
-
Referansınızla üye oldum
-
Teşekkürler hocam :)
-
1 Şubat itibari ile wexo değeri 0.95 euro'ya çıktı. Bu satıştan sonra da 1 euro ile satışa açılacak. Yaklaştık. Telegramdan yazılan bilgiye göre q2'ye bile gerek olmadan piyasa durumuna göre q1'de de satışa çıkabilir.
-
App yüklenmiyor hiçbir şekilde denemediğim apk kalmadı. Google Playden de olmadı. Bluestackten de olmadı
-
Yüklenmiyordan kastınız nedir hocam? Herhangi bir uygulama gibi google playden indiriceksiniz
-
Her yolu denedim hocam farklı cihazdan da denedim Google Playde indiriyor uygulamayı ama yüklemiyor garip bir durum
-
Hocam, google play store cache temizleyip dener misiniz? Cihazınız ve android sürümünüz nedir?
-
Tam tarih belli mi ne zaman çıkacak
Q2'de kesin çıkıcak (Nisan ayı) ama duruma göre öne çekebilirlermiş
-
Ben anlamıyorum bu işlerden yeni yeni öğreniyorum mesela q2 nedir
Q1-2-3-4 yılın çeyreklerini temsil ediyor.
Quarter kelimesinin kısaltılmasından geliyor. Quarter=Çeyrek
Q1 (Çeyrek 1) Ocak, Şubat, Mart
Q2 (Çeyrek 2) Nisan, Mayıs, Haziran
Q3 (Çeyrek 3) Temmuz, Ağustos, Eylül
Q4 (Çeyrek 4) Ekim, Kasım, Aralık
Şeklinde 1 yıl 4 çeyreğe bölünür. Sadece kriptolarda değil bir çok alanda kullanılan bir terim.
Referansınız ile kayıt oldum hocam. Teşekkürler.
-
Haaaaa bi an ne bilim çok daha farklı düşünmüştüm kafa gitti
Bakalım ne olacak şimdiden 40 wexo var kyc Li referanslardan
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 3 Şubat 2022; 15:11:56 >
-
Rica ederim hocam
Benzer içerikler
- telegram airdrop botları
- binance kırmızı paket kodu güncel
- cexp token fiyat
- cexp token
- simple coin ne zaman listelenecek
- soğuk cüzdan fiyatları
- usdt nedir
- web 3.0 nedir
- bitcoin haram mı diyanet
- binance hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X