Şimdi Ara

westten tr geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi ara forumda görmüştüm tr deki bir hesaba 2600 rp yüklersek westteki hesabın tr ye geçirildiğini. bende bununla ilgili bir ticket attım. gelen cevabı pek anlayamadım gelen cevap bu :

hala geçerlimi bu şey ?

Yes, if you want to transfer to the Turkey server there is a free of 2600 RP which you can see on our PVP.net store.

Please let me know if you have any question or other concerns.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 13 Eylül 2014; 20:37:29 >

• 2600RP verip geçebilirsin, başka yolu yok şu an.
  • öyle bir olay varsa bende diğer hesabı geçiririm. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 13 Eylül 2014; 20:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradoglu

2600RP verip geçebilirsin, başka yolu yok şu an.

45 tl vermeyide pek istemiyorum. üniversite elçisiyle görüştüm yetkileri varmış sanırım bedava geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

bi ara forumda görmüştüm tr deki bir hesaba 2600 rp yüklersek westteki hesabın tr ye geçirildiğini. bende bununla ilgili bir ticket attım. gelen cevabı pek anlayamadım gelen cevap bu :

hala geçerlimi bu şey ?

Yes, if you want to transfer to the Turkey server there is a free of 2600 RP which you can see on our PVP.net store.

Please let me know if you have any question or other concerns.

1-2 ay önce tr serverının 2. yılını kutladılar geçmek bedava oldu ben geçidm o zman
  • Geç seni bekliyorum abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Geç seni bekliyorum abi.

pazartesi halledecek geliyorum bekle ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.