Bildirim
westte rp almak mantıksız mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu yüzden TR sunucusu daha avantajlı. -
Kendin sorup kendin cevaplamışsın. Bedava ya bedava. -
Bence west de oynama. West ile TR arasında ki tek fark TR De flame çok fazla, Westte nadir. Ben weste geçtim 1 ay felan oynadım cidden sıkıldım yani değişen birşey yok. Simdi ticket ile türkiye ye geri dönmeye çalışıyorum. En azından orda diamond felan olabilirsin rahatça ayrıca RP fiyatları uygun etkinlikleri güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Bence west de oynama. West ile TR arasında ki tek fark TR De flame çok fazla, Westte nadir. Ben weste geçtim 1 ay felan oynadım cidden sıkıldım yani değişen birşey yok. Simdi ticket ile türkiye ye geri dönmeye çalışıyorum. En azından orda diamond felan olabilirsin rahatça ayrıca RP fiyatları uygun etkinlikleri güzel.
Oyunda alacağın zevke de bakacaksın. Yani ben westte smurfe başladım başlayalı hiç afk gelmedi ve çoğu maçlar dengeli geçti yani kıran kırana. Tabi 10 maçtan 2sinde troll pickler gelebilir. Tavsiyem draft oynarsak (ki TR'de böyle bişey yok) gayet de zevk alınabilinir oyundan -
quote:
Orijinalden alıntı: JustForWin
quote:
Bence west de oynama. West ile TR arasında ki tek fark TR De flame çok fazla, Westte nadir. Ben weste geçtim 1 ay felan oynadım cidden sıkıldım yani değişen birşey yok. Simdi ticket ile türkiye ye geri dönmeye çalışıyorum. En azından orda diamond felan olabilirsin rahatça ayrıca RP fiyatları uygun etkinlikleri güzel.
Oyunda alacağın zevke de bakacaksın. Yani ben westte smurfe başladım başlayalı hiç afk gelmedi ve çoğu maçlar dengeli geçti yani kıran kırana. Tabi 10 maçtan 2sinde troll pickler gelebilir. Tavsiyem draft oynarsak (ki TR'de böyle bişey yok) gayet de zevk alınabilinir oyundan
Dediklerin doğru maçların zevkli geçtiği oyunlar oluyor afk sorunu nadir. Fakat yinede türkiye daha avantajlı. En azından dediğim gibi diamond olabilirsin. Ayrıca West de oynamak bu saatten sonra sana birşey kazandırmıyor. Fakat Türkiye sunucusunda diamond 1 / challenger felan olsan sana ne kadar çok yararı olur kim bilir. Hem tanınırsın hem güzel bir takımda oynama fırsatı yakalarsın hem DP gibi o takımla böyle kazanarak turnuvalara katılabilirsin. West de oynasan bunların hiç birini yapamazsın gold/silver da takılı kalırsın
-
Weste geçmiştim ama tr ye devam edeceğim ben rp çekerek oynayacağım sonuçta bana dokunur h -
quote:
quote:
quote:
Oyunda alacağın zevke de bakacaksın. Yani ben westte smurfe başladım başlayalı hiç afk gelmedi ve çoğu maçlar dengeli geçti yani kıran kırana. Tabi 10 maçtan 2sinde troll pickler gelebilir. Tavsiyem draft oynarsak (ki TR'de böyle bişey yok) gayet de zevk alınabilinir oyundan
Dediklerin doğru maçların zevkli geçtiği oyunlar oluyor afk sorunu nadir. Fakat yinede türkiye daha avantajlı. En azından dediğim gibi diamond olabilirsin. Ayrıca West de oynamak bu saatten sonra sana birşey kazandırmıyor. Fakat Türkiye sunucusunda diamond 1 / challenger felan olsan sana ne kadar çok yararı olur kim bilir. Hem tanınırsın hem güzel bir takımda oynama fırsatı yakalarsın hem DP gibi o takımla böyle kazanarak turnuvalara katılabilirsin. West de oynasan bunların hiç birini yapamazsın gold/silver da takılı kalırsın
ŞAHSEN ben şimdilik westte smurf oynuyorum yakın zamanda rp çekimiyle xp boost ile beraber 30 olmayı düşünüyorum. Amacım g3-g2 arası olup trden plat bi hesapla takas etmek :)
-
Açıkçası west te de hesabının bulunması çok iyi olur bence, west daha iyi türkiye daha kötü mantığından ziyade oradaki oyunlar buradakilerle bir değil neticesinde eğer iki sunucuda da oynarsan bence oyun yeteneğin daha iyi gelişir. Ama iş rp konusuna gelince hani rp nin ucuzluğundan öte bir de etkinlikler var bir sürü, tr de flame fazla su götürmez bir gerçek ve bence tr nin en büyük problemi de bu, neden ise bariz zaten flame nin çoğunluğu ergen olan sınır bilmez kişilerden oluşuyor. -
quote:
quote:
quote:
TR de diamond olman ne anlama gelecek ? Sen küçük havuz büyük balık olmayı sevenlerdensin sanırım.
edit:havuzda balık mı olur zaa xdxd diyenler için birşey demiyorum.
editiki: ki tr de diamond sanıldığı kadar kolay olmuyor. plat 5 e kadar kolay.(sende de feeder karşıda da feeder. sana bakıyor oyunlar.) sonrası biraz şans biraz oyunculuk.westte silversın sanırım tr de gold 5-4 olursun diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi above and beyond -- 23 Ağustos 2013; 21:50:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: nm0
evet 5€ luk rp türkiyedeki 5 liralık rp ye eşit sanırsam euro 2.5-3 tl arası bir miktar kafam karıştı şimdi :S
Evet eurodan dolayı böyle bi fark var. Yalnız yanlış olmuş.EU 5€ RP = TR 10 TL RP=840 -
quote:
çok zekisin
millete westi kötülüyor ki nooblar "w£sttek1LeRR pr0 oluyrmş qnqs or@ qçLim bzd€ pRo 0Lal1M" demesinler diye
-
yalnız tr ye geç dediniz geçtim 6 maç attım 6 sı da lose westte 10 maç attım 7 win 3 lose ayrıca westte afk ve troll çok azmış maçlar zevkli geçiyor -
Evet mantıksız, bu yüzden westte oynayan yabancılar trye akın ediyor. Ordan euroyu basıp burdan rp abanıyorlar.
-
quote:
yalnız tr ye geç dediniz geçtim 6 maç attım 6 sı da lose westte 10 maç attım 7 win 3 lose ayrıca westte afk ve troll çok azmış maçlar zevkli geçiyor
smurf ise draft oyna. oyundan zevk alirsin gercekten :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bir de West'te ks diye ağlayan neredeyse yok. 800 oyunumda 5-6 kere anca ks diyen geldi. Türkiye'de ise neredeyse her oyun var. -
TRde oynayıp kanser olacağıma RPye 3-5 lira fazla verir westte oynarım.. Nitekim öyle yapıyorum.. -
Aynen dediğiniz gibi düşündüm türkiyede kanser olacağıma gider westte daha fazla para öderim :D -
quote:
evet 5€ luk rp türkiyedeki 5 liralık rp ye eşit sanırsam euro 2.5-3 tl arası bir miktar kafam karıştı şimdi :S
Eu daki 5€ = tr deki 10 tl değilmiydi?
5€ ya 840rp veriyor yamulmuyorsam. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkansen
quote:
Eu daki 5€ = tr deki 10 tl değilmiydi?
5€ ya 840rp veriyor yamulmuyorsam.
3 liraya yakın kardeşim tam 2 lira değil euro yani 5 euro 10 liradan fazla
Benzer içerikler
- valorant pre isimleri
- troll nickler
- wild rift meta
- mobile legends sevgili olan herolar
- scrim ne demek
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X