Şimdi Ara

Westte Kötü oynuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun başlıkta beyler tr serverinde her maç estiren bir adamım wl +10 eu westteki acc 19 level ama orda iyi oynayamıyorum skorlarım orta derece burda vayneyle penta atıyorum orda laneyi kaybediyorum support yüzünden mi bilmiyorum ama westte wl -10 benle oyuna girecek veya önerisi olacak varmı ?

• up
  • Tr köreltmiş seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Tr köreltmiş seni

he ya valla acc 15 levelken westtede estiriyordum ne olduysa artık
  • Trde +10 wl suck.

Bende kötü oynuyom oyunu sık oynamayınca insan düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

Trde +10 wl suck.

Bende kötü oynuyom oyunu sık oynamayınca insan düşüyor.

ben sıksık oynuyorum
  • Trde +10 w/l ve estiriyorsun pentalar atıyorsun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL eski LOL
    7 ay önce açıldı
    Beynim benle oyun oynuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnié Walker

Trde +10 w/l ve estiriyorsun pentalar atıyorsun ?

/>

60 farmla penta atıyorsam estiriyorum demektir aslan
  • west de karşıba daha dişli rakip gelir çünkü
  • Tr'de rakip fighta girince kimin kazanacağını kestiremiyor. Öleceğini bile bile girenler oluyor. Ama West'tekiler genelde aklı başında neyi ne zaman yapacağını biliyor. Artı olarak ward alıp vision da sağlıyor. Tr'de Gold ve üstü oyunlarda mapı supporttan başka wardlayan zor görürsün. Bir süre sonra oyun game of facechecke dönüyor.
  • westtekiler iyi oynuyor senden değil o
  • Rünlerin olmadığı için heronun vuracağı damageye falan alışkın değilsindir, bir de düşük lvl olduğun içi karşının kötü olduğunu sanıyosundur.
  • West TR serverine göre açık ara gelişmiş pro diyebileceğim playerlar vardır sıkma canını yakında (oynaya oynaya) alışırsın.Ayrıca West'de daha bi düzen vardır solo-jungle uyumu TR'de yine bu nadirdir yakında alışırsınn
  • sağolun bu arada westi smurfü olan arkadaş arıyorum beraber kasıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJug

Sorun başlıkta beyler tr serverinde her maç estiren bir adamım wl +10 eu westteki acc 19 level ama orda iyi oynayamıyorum skorlarım orta derece burda vayneyle penta atıyorum orda laneyi kaybediyorum support yüzünden mi bilmiyorum ama westte wl -10 benle oyuna girecek veya önerisi olacak varmı ?

yeni geçtiysen önce bi çarpıyor west özellikle trden geçersen bi iki haftaya ısınıyorsun oyuna
  • Westte daha iyi oyuncular var ben de TR de 5-6 win streak yaparken wette 3 winstreak yapıyorum
  • Westte instalocker falan daha az var ama olduğundada Türkler gibi küfretmek yerine başka lane geçiyorlar sırf bu sayede çok oyun ve honor kazandım :D Adamlar bizimkiler gibi honnor konusunda cimri değil. Duo atmak istersen imzamda nick var ekle her lane yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalite farkı
  • tr mal gibi bi yer ya westte bu aralar bozdu bence trde geçen troller yüzünden 12 lose streak yaptım , abi adamlar ''MANAYA DİVE'' yapıyolar anladınız siz neyse kata orda tek bekliyor kata triple kill aldı geçti bnde direk asıldım fişe
  • westtekiler pro xd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.