Şimdi Ara

Westone Yeni Seri Foam Uç Takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Evet yeni getirttiğim westone un yeni seri foam uç takımını satıyorum.
    Resimdeki gibi 5 çift olarak gönderilecek.

Resimden de biraz anlaşılacağı üzere biraz daha değişik bir malzeme kullanılmış eski seriye göre.
    Çok yumuşak ve daha kaliteli bir izlenim uyandırdı bende.

Satma nedenim, boyutları maalesef abuk sabuk dizayna sahip kulak yapıma göre tutturamadım.
    Ya küçük geldi yada uzun.

Uçlar zaten bu gün elime ulaştı. Olabileceğini düşündüğüm 2 tanesini 30 saniye falan kullandım.
    Diğerleri zaten hiç kullanılmadı. Fiyat 40 TL.

Westone Yeni Seri Foam Uç Takımı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Ya dostum 20 tl ye alayim doyorum sana..kargoda benden..5053910714

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 25 vereyim, uçlar da sende kalsın
  • Zam yaptım; 45 TL.
    Üstelik uçları da gönderirim.
  • Dostum makul olmak lazim.simdi 45 buna verecegine gider insan 1kalite cakma ie8 ali 85 tl ye icinden bu uclarin hepsi var.sen bilursin ama bence 25 30 makul fiyat alici adam birde kargo vercek unutma....ticarette inatlasma olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: MSAD

Dostum makul olmak lazim.simdi 45 buna verecegine gider insan 1kalite cakma ie8 ali 85 tl ye icinden bu uclarin hepsi var.sen bilursin ama bence 25 30 makul fiyat alici adam birde kargo vercek unutma....ticarette inatlasma olmaz...

Bence de makul olmak lazım. Ama bu bilgi yanlış.
    Bu uçlar çakma ie8 de dahil hiçbir çakma kulaklığın içinde yok.

Hatta tek olduğu yer; westone markasının son seri üretilmiş kulaklıkları.
    Geçen seneki üretimlerinde mesele yine yok.
  • Dostum bunlardan sadece birisi bir kisiye olur.o kiside digerlerini kullanamiyacak ama 45+11 tl kargo verecek.sence degermi iki köpük uc icin 56 tl..bunun makulu 25 bilemedin 30. Ben sana diyorum kargo benden 25 tl alayim..birde bu kulak uclari bass ve guclu kulakliklari yumsatmak ve mid tizi etkin hale getirmek icin kullanilir..yani hersey normal ise pes para etmez.ama iyilesirme amacli kullanima uygun.yoksa silikon uclar on kat daha iyidir..nacizhane fikrim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum bunlardan sadece birisi bir kisiye olur.o kiside digerlerini kullanamiyacak ama 45+11 tl kargo verecek.sence degermi iki köpük uc icin 56 tl..bunun makulu 25 bilemedin 30. Ben sana diyorum kargo benden 25 tl alayim..birde bu kulak uclari bass ve guclu kulakliklari yumsatmak ve mid tizi etkin hale getirmek icin kullanilir..yani hersey normal ise pes para etmez.ama iyilesirme amacli kullanima uygun.yoksa silikon uclar on kat daha iyidir..nacizhane fikrim.

Bunlardan sadece biri bir kişiye olur ama bu paket halinde satılıyor.
    Çünkü insanlar daha önce kullanmadılarsa, ki yeni üretilen bir seti kullanmış olmaları gayet düşük bir ihtimal, haliyle kendilerine hangi boyun olacağını bilemezler.

Ayrıca iki köpük uç için 25 TL makuldür diye bir mantık pek gerçekçi gelmedi bana. Kime göre neye göre makul. Bir çift silikon ucu bedavaya veririm mesela. Bir çift foam ucun fiyatı farklı, bir çift shure olive in fiyatı farklı, hatta comply t100 ile complt t300 lerin fiyatı farklı. Hepsinin, biçimi, malzemesi, özellikleri ve haliyle fiyatları farklı. Makul ne?

Kulaklıklar ve uçlarla ilgili kısma hiç girmiyorum, orası apayrı bir konu.

40 TL ye ihtiyacım yok haliyle ama ilanı güncellemeye devam edeceğim.
    En azından değişik şeyler öğreniyoruz.

• Birde makul sudur: uclara 20 tl verdiysen 25 -30 satmak makuldur.% 25y% 30 kazanmak gayet normaldir.obur turlu % 100 kazanmis oluyorsunki bu da bence forumdan satmanin felfesine aykiri.. adi ustunde burasi paylasim sitesi.sahip olduklarini makul fiyattan satip paylasmis olursun.yoksa hepsiburada gibi olur..bu sicak tanismislik ortaminin bir ankami kalmaz...tabi sen diyebilirsin mal benim istedigim fiyata satarim...dogru ama ticari akla gore yanlis..ticarette herzaman esnek olmak lazim...birde sana sunu soyleyeyim araba icin latik neyse kulaklik icinde uclar aynidir...nasil hicbir aracin orjinal lastigi yoksa herkes amacina ve iklimine gore arabaya lastik takiyorsa kulaklik uclarida oyledir...yani su uc su kulakligin ucu ohalde pahali satmaliyim diye bir sey yok...
    Sen biriston lastigini tofasa da taksan ayni fiyattir bmw taksanda atyi fiyattir...tam tersiylede dusunebilirsin ayni lastik bmw den sokuldu diye daha pahaliya satilmaz..
    Isin kisacasi ver 25 alayimmmm.:)

• quote:

Birde makul sudur: uclara 20 tl verdiysen 25 -30 satmak makuldur.% 25y% 30 kazanmak gayet normaldir.obur turlu % 100 kazanmis oluyorsunki bu da bence forumdan satmanin felfesine aykiri.. adi ustunde burasi paylasim sitesi.sahip olduklarini makul fiyattan satip paylasmis olursun.yoksa hepsiburada gibi olur..bu sicak tanismislik ortaminin bir ankami kalmaz...tabi sen diyebilirsin mal benim istedigim fiyata satarim...dogru ama ticari akla gore yanlis..ticarette herzaman esnek olmak lazim...birde sana sunu soyleyeyim araba icin latik neyse kulaklik icinde uclar aynidir...nasil hicbir aracin orjinal lastigi yoksa herkes amacina ve iklimine gore arabaya lastik takiyorsa kulaklik uclarida oyledir...yani su uc su kulakligin ucu ohalde pahali satmaliyim diye bir sey yok...
    Sen biriston lastigini tofasa da taksan ayni fiyattir bmw taksanda atyi fiyattir...tam tersiylede dusunebilirsin ayni lastik bmw den sokuldu diye daha pahaliya satilmaz..
    Isin kisacasi ver 25 alayimmmm.:)

Bu uçları 20 TL' ye nereden alabiliyorsanız, hemen bir paket alabilir miyiz?
    Ben parayı hesabınıza geçeyim.

Şimdiden teşekkürler.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Not; Arkadaş uçları 20 TL ye temin edene kadar, benim 40 TL fiyat geçerli.
    İlan güncel.

• Tamam. Sen kazandin kargo senden 40 tl ye alirim...okey mi...banka havale parasida vermem 5tl.sadece urune 40 tl verecegim...bu isin makulu bu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.