Şimdi Ara

Western Digital My passport Ultra 1TB Blue SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Western Digital My passport Ultra 1TB Blue SIFIR
    Herkese merhaba!
    Western Digital My passport Ultra Blue 1TB Bu harddiski Amerikada Teknoloji mağazası amazondan 3 adet satın aldım.Bana 3 adet gerekli oldugunu dusunuyordum.Fakat 2 tanesinin sonradan yeteceğini farkına varınca 1 tanesini (Kutusu dahi açılmadan) Satmaya karar vermiş bulunuyorum.Ülkemizdeki en ucuz fiyatı siyahının 210tldir.Mavisinin ise 235tlden aşağı görmedim.Ve bu satıcı firmalar kargoyu bedava yollamıyor.Ben ise bedava kargoyla yolluyorum.Aras kargoyla anlaşmam vardır.Eğer ürün satın alırsanız size (Aynı gün) kargoya vereceğim ve genellikle ertesi gün sabah 10 civarı kapınızda olacaktır.Bu konuda Firmalardan dahi hızlı davranıyorum.Fiyatla alakalı lütfen mesaj atmayın sonra kötü mesajlar alıyorum cevap vermeyince.Bu yüzden ilgisiz satıcı demeyin inidirim dışında hertürlü mesajınızı cevaplarım.GET ile satışım kesinlikle ve kesinlikle yoktur.İsterseniz elden satabilirim ancak,Get yüzünden mahkemelik oldugumdan getle satış kesinlikle yapamam.

İstanbul kucukcekmece yesilovada oturuyorum isterseniz metrobus duragından elden satabılırım.Tekrar belirtiyorum bu fiyatın ustune kesınlıkle ındırım yapmayacagım amazondan almaya kalktıgınız zaman 95 dolar oluyor.Ve dolar su anda 2.45TL durumundadır vede amazon doları 10 kurus fazladan hesaplar yani 2.55 bu durumda 95x2.55=242TL yapar eğer amazondan almaya kalkarsanız!.

Amazondan almadan önce sordum garanti konusunu resmen bana söyledikleri cevap şudur;Garantiye falan yollamanıza gerek yok direkt size yenisini yollarız dediler.O yüzden buradaki saçma sapan garanti firmalarıyla karıstırmayın amazonu.Urunun garantisi türkiyemizdeki garantiden katkat iyidir.

Ben ürünü 175 TLden satmaktayım bu satısımla zarardayım onuda açıkca belirtiyim düz 150 olurmu seklınde 15 kisi mesaj attı hepsine cevap dahi vermedim.İlginizden dolayı tesekkurler.

Herkesin iyi olması dileğimle!

Buyrun resimde çektim kutusu açılmamıştır zaten...

http://i.hizliresim.com/JXkDv5.jpg

http://i.hizliresim.com/14DEq5.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 175 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Ocak 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• bu adamla sorunlu bir alışverişim oldu. bir kişiyle daha olmuş.
    burada konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_101702048/f_//tm.htm#102525687
  • Bu adam dolandırıcı 2 kişiyi dolandırmış. Sakın önce parayı yada ürünü bu şahısa göndermeyin!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.