Şimdi Ara

Razer Blackwidow tournament Stealth ve Razer deathadder 2013 Chroma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    EDIT:URUNLERI TEK TEK SATMAKTAYIM.

EDIT MOUSE SATILMISTIR SU ANDA SADECE KLAVYE KALMISTIR.ODA ALICISINI BEKLEMEKTEDIR.

Ürünleri A.B.D'ne 1.5 ay önce gittiğimde razer blackwidow tournament stealth ve tournament edt keyboard ve razer deathadder 2013 ve razer deathadder 2013 chromayı orada bir gaming shoptan satın aldım.Ve satın almadan önce hemen türkiyede razerin türkiye distribütörü aral'a e-mail yolladım vede hemen beni telefonla arayıp ürünün garantisinin türkiyede geçerli oldugunu belirttiler.Ürünün garantisiyle alakalı bir problem yoktur.

ÜRÜNLERİN KUTULARI KESİNLİKLE AÇILMAMIŞTIR!

Yani garantiside bu yüzden başlamamıştır.Ürünleri tek tek satmayacağım.Eğer klavyeyle beraber aynı anda mouse alabilecek birisisini bulup kendi aranızda anlaşırsanız bu şekilde tek tek satış yapabilirim.Ürünlerin türkiyedeki fiyatları 550 tldir.Fakat ben ikisini 350tlden satmaktayım.Bu konuda kesinlikle indirim yapmayacağım.

Aranızda anlaşırsanız eğer tek tek fiyatları

Razer Blackwidow Tournament Stealth Edition=200TL
    Razer deathadder 2013 Chroma=SATILDI.

Fiyatlandırma bu şekilde olacaktır.Ürünlerin kutuları kesinlikle açılmamıştır.İlk açan siz olacaksınız.Garantisi araldan ve amerikada aldıgım yerin faturası bile vardır.Ve oradan alırkende sormuştum bir sorun olursa buraya yollayın direkt değiştiririz demişlerdi.Buradaki gibi saçma sapan firmalara benzemiyorlar.Ve buradaki gibi kutusu açılmış ürün satmıyorlar.Buradaki firmalardan daha çok güvenebilirsiniz.

Eğer resim isterseniz ürünlerin kutularınının fotograflarını telefondan whatsuptan veyada buradan mesaj yoluyla gönderebilirim.

Istanbul kucukcekmece yesilova mahallesinde oturmaktayım.Elden almak isteyen arkadaşlara metrobüs duragından satış yapabilirim.Ciddi alıcılar lütfen PM'den mesaj atsınlar telefondan ayrıntıları konuşabiliriz.Herkese iyi forumlar.

Birkaç fotograf

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giraffe Tired -- 5 Şubat 2015; 13:39:43 >

• Hocam bir sorum var. Kutu açılınca garanti başlar muhabbeti iyi hoş da garantiyi sağlayan firma nerden bilecek kutuyu ne zaman açtığınızı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Hocam bir sorum var. Kutu açılınca garanti başlar muhabbeti iyi hoş da garantiyi sağlayan firma nerden bilecek kutuyu ne zaman açtığınızı?

Kutuyu açtıktan sonra dolayısıyla klavyeyi bilgisayara baglayacaksınız.Ve kalvyenin driverini yüklemeniz gerekecek bunu için razer synapse yükleyeceksiniz ve o programda sizin razer ID nizi yani ürünün seri kodunu tanıyacak.Ve 1 yıl garantiniz o süreden itibaren başlayacak.
  • Giraffe Tired kullanıcısına yanıt
    internet olmayan bilgisayarda kullanilirsa
  • Hocam pm bakar mısınız?
  • Ben mouse a talibim Ankarada yaşıyorum eğer klavye ye talip olan arkadas varsa aramızda anlaşalım.
  • Hocam ben fareyi açtım. Gayet de sürücü falan yüklemeden kullanıyorum şu an. Sizin dediğinize göre ben bu fare için ne zaman yüklersem sürücüyü o zaman mı baslayacak yani garantisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Naga Chroma Gaming Mouse
    5 yıl önce açıldı
    Alınık Razer Blackwidow Elite
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu adamla sorunlu bir alışverişim oldu. bir kişiyle daha olmuş.
    burada konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_101702048/f_//tm.htm#102525687

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 8 Şubat 2015; 15:55:59 >
  • Bu adam dolandırıcı 2 kişiyi dolandırmış. Sakın önce parayı yada ürünü bu şahısa göndermeyin!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisi güvenilir kişi değildir. ürün alışverişinizi lütfen elden yapınız
  • Eldende yapmayın, sıfır kutu bulup içine salatalık koymuş olabilir
  • işi gücü yalan dolan, adı kerim güneş, herkes görsün duysun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.