Şimdi Ara

weste ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar westte toptayim bizim takim dakika 6 4 kisi anınsa ölüyor ve feedliyorlar gg wp my team good yazdim taciz hakaretten reportlamislar konusma nani yedim bi mac yine taķim feedledi my team report gg wp yazdim taciz hakaretten etmisler etti 45 mac bu sefer harbiden ana avrat sövecem ne embesil insanlar varya sende feedlme kardes safe diyorum uyarim takan yok bende yazarim feeder diye insanda moral bırakmiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yavhe kesin sadece onu yazıyorsundur. İyi olmuş ban yediğin.
  • Ben de 4 kişi giren avanaklarla sürekli ters düşüyorum report yiyorum ama chat banı yemiyorum. Kendini kandırma akıllı ol biraz.
  • Ben iyi giydirdim oyun bitmeden önce 15 maçlık yedim 7 win streak yaptım. Bence güzel all dan trolleyemediğim için bekleyeceğim dolsun
  • Onur feedliyon yiyon bani burdada agliyon

• report teamin amacı nedir egodan başka cidden sanıyor musun karşıdakiler reportlayacak
  • Tamam kardeslerim siz haklsınız egositler adamlara şunu yapalık yok feedliyor gg wp yazıyorum küfür asla etmedim westte ama tr de küfür ediyordum westte asla etmedim ugrasmak istemiyorum bi bildigim kelime fuu simdi adam yazacak bide ban olayi var burda banliyorlar trde allaha et bisey olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Faceit ban sistemi
    5 yıl önce açıldı
    Perma yedim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.