Şimdi Ara

WEST ve TRde afk, feeder denk gelmemesi için hangi küme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRde plat 3 tüm. ama yine her oyunda 1 feeder veya 1 afk denk geliyordu. ve script kullananlar da var. simdiye kadar kimseye yenildigim için hile diye sallamadim ama son zamanlarda flashla kule alti girip minionlar arasından yakalayıp tek atan ahrilere denk geliyorum. ve bu canımı sıktı. scripti de ahri gibi uyuz sampiyonlarda aciyorlar. westte yeni hesap actım. orda da script var. adam jinx almiş. sorakayla 1 tane q denk getiremedim. adam auto attacki bozuyor q ya denk gelmemek için. cildirdim. o hesabıda 30 yapmak cok bas belası. trde normal oyun attigimizda oyun bana bot gibi geliyordu cok rahat yeniyorduk. ama westin normalinde 10level olmana ragmen oyunu almak daha zor. script acmaya da cekinmiyorlar dusuk level oldugu için. soruya gelirsek...

TRde oyuna 1 afk veya 1-2 feeder denk gelmemesi için hangi kümede olmaliyiz? WESTte hangi kumede olmaliyiz? script kullananlar hangi kümede yoktur?

• Hepsinden her kümede olduğunca az şekilde var görüyoruz yani challanger yayıncılara bile ne adamlar geliyor
  • Tüm bronz Silver 5 gold 5 plat 5 dia 5 master 0 lp ve cha 0 lp de feeder vardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kümeye gerek yok, geç NORDİC'e kafanı dinle. Tertemiz oyun zevkini yaşa
  • her elo da var o dediklerin. aksine en fazla plat ve üstünde var. adam diamond5 e saplanmış hırs yaparsa dia4 oluyor sonra yine düşüyor. O da ne yapıyor, sallıyor oyunu. Feedliyor, tank shaco gidiyor falan filan. Düşük elolarda TR server'ı dışında daha az feeder var.
  • Hangi kümede olmalıyız derken ne demek istediğini anlamadım challenger eloda yok dersem oraya mi cikicaksin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Hangi kümede olmalıyız derken ne demek istediğini anlamadım challenger eloda yok dersem oraya mi cikicaksin :D

evet silverken bunların plat olunca bitecegini saniyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • feeder olması normal değil mi adam 4 maçta 1 feedlerse her maçta 1 feederın olur gayet normal sen her oyun iyi oynasan chall rank 1 olmalıydın

• bence değil. hani bir iki ölürsün lane i kaybedersin yine farm yaparsın akilli oynarsın az. ama adamların oyunun yarısında skoru 0-7 bitiminde ise 2-12 oluyor. middeki feeder diger mid paso gezmesine ragmen daha az farmda kaliyor. kuleyi alamiyor. ne ss veriyor ne takip ediyor. takip ederse de digerleri ölünce sonradan geliyor. kill almak için dalip birini bile alamadan ekstradan geberiyor. ben bu tip insanlardan bahsediyorum.

ve hayır her oyunu iyi oynamam beni challenger yapmaz. cunku takım 5 kişilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Tüm bronz Silver 5 gold 5 plat 5 dia 5 master 0 lp ve cha 0 lp de feeder vardir

cha 0 lp kalkmadımı
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Bilmem hiç olmadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş aylardır euw serverında oynuyorum ve tr'de oynamamamın tek sebebi yüksek eloda çok fazla script geliyor. Boşuna oyun kaybediyoruz. Afk veya feeder olmaları hiç önemli değil. Afk olunca remake atıyoruz zaten. West serverının diğer iyi özelliği ise geçen maç oynadığın adamların bidaki maçlarda gelme olasılığı daha düşük çünkü tr'den 3 kat daha fazla oyuncu mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gretch

kardeş aylardır euw serverında oynuyorum ve tr'de oynamamamın tek sebebi yüksek eloda çok fazla script geliyor. Boşuna oyun kaybediyoruz. Afk veya feeder olmaları hiç önemli değil. Afk olunca remake atıyoruz zaten. West serverının diğer iyi özelliği ise geçen maç oynadığın adamların bidaki maçlarda gelme olasılığı daha düşük çünkü tr'den 3 kat daha fazla oyuncu mevcut.

remake atiyoruz da kimisi 3 kere ölünce oyundan cikiyor.. hmm peki 30level olmak sence ne kadar zaman alir. 11 level suan euw hesabım.

eskiden onların script oldugu aklima bile gelmiyordu. sonra dhde bir konuda gordum ve aman tanrim ddim.. bir kaç sacma ahriden sonra trden sogudum. ama euw de de denk geldim o yuzden bilmiyorum =(
  • Öyle bi küme yok
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

peki

Üzgünüm ama arkadaş haklı,sadece euw ve eune trye kiyasla daha iyi.Yani trde her oyunda troll geliyorsa,westte 10 oyunda 1 gelir.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    olsun artik napalim öyle de oynariz. alisiriz. sup mainim. feedlenip 1v5 de atamiyorum. ama olsun. i cri evrytiem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.